• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Februarie , 2016

Mă tot mir / Umbra Marelui Mut

Cine ar putea să îi explice neamţului de la Cotroceni, în cuvinte simple şi cu pauze mari între ele, ca să poată înţelege şi el, că devine, pe zi ce trece, tot mai prost? Tot mai prost văzut de oamenii care s-au forţat să-l voteze, că prost pregătit era şi înainte de a fi votat. Imaginea de „cam prost”, de îngălat, de om care nu prea are ce spune şi chiar şi atunci când ar avea ceva de spus nu are cuvintele la el o să-l urmărească pe Klaus Johannis toată viaţa. Plus un periodic zâmbet tâmp, lipit la modul cel mai stupid de moaca acestui ins total derutat, debusolat, cu o privire care demonstrează că nu înţelege nimic din ceea ce se petrece în jurul lui.

Am crezut că între Ponta, care reprezenta la vremea ultimelor alegeri prezidenţiale răul absolut în politica românească, şi Johannis era de preferat neamţul. Motiv pentru care l-am şi votat. Tocmai de aia îmi permit să am şi păreri în legătură cu prestaţiile sale jalnice.

Ultima sa apariţie a lămurit pe toată lumea că Johannis n-are nici o treabă, da’ absolut nici una cu procesul gândirii. Ori dacă are, atunci e şi mai prost, de data asta prost intenţionat. Nu e treaba preşedintelui ţării să se pronunţe în cazul încercărilor ANAF de a recupera un prejudiciu adus statului român. Indiferent de cine. Nici dacă ăia de la ANAF o executau silit pe mă-sa, asta în cazul în care doamna mama lu’ Johannis ar fi prejudiciat statul român cu oareşceva parale, nu era treaba şefului statului să-şi dea cu presupusul, în cazul de faţă să dea cu mucii în fasole.

 

În loc să-şi vadă de treaba lui, adică să-şi programeze o nouă vacanţă alături de muierea lui prin ceva insule, că altceva oricum nu-l preocupă la modul serios, Klaus s-a trezit că ia apărarea trustului Intact şi îi beşteleşte pe inspectorii ANAF, acuzându-i de o „abordare heirupistă”. N-am înţeles de ce nu i-a acuzat, dacă tot voia să fie echidistant, şi pe antenişti de o „atitudine rumpinpulistă”, dacă tot a descoperit el limbajul ăsta specific mai mult nouă, pământenilor de rând, cei care nu avem alte treburi de făcut decât să ne plătim taxele şi impozitele, ca să nu ne frece ăia de la ANAF, şi să-l votăm pe el, pe Marele Mut, cu toate că e oarecum impropriu să i se spună Marele Mut, pentru că, de fapt, e atât de mic încât umbra lui e inexistentă...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.