• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 05 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Octombrie , 2015

Mă tot mir / Tsunamiul nu-i bun!

Dacă e ceva ce mă deranjează în mod deosebit la liberalii de acuma e faptul că au adunat sub steagul partidului toate scursurile pedeliste, foste pediste şi le-au dat şi ditamai funcţiile. Aşa se face că Andreea Paul Vass, fost consilier al premierului Boc pe probleme economice, a devenit prim-vicepreşedinte PNL.

Foarte feministă, de-a dreptul ultraşă, muierea asta a născut acum vreo cinci ani o fetiţă, că băiat n-a vrut să facă, pentru că ăştia-s misogini. Îs bune şi fetiţele, nu-i nici un bai, nu ne deranjează, da’ ne supără mămica fetiţei ăsteia. Zicea de curând  Andreea Paul Vass că ea s-a sforţat să nască într-o zi de sâmbătă, ca să nu lipsească nici o zi de la serviciu, luni să fie apt combatantă şi, ca urmare, a făcut mari sacrificii pentru a se dedica politicii şi comunităţii.

Dincolo de faptul că trebuie să fii puţin dusă cu capul ca să-ţi laşi copilul de două zile acasă şi tu să te duci la muncă, io n-am simţit deloc că individa asta a făcut ceva sacrificii pentru mine, că şi io fac parte din comunitate, ba dimpotrivă. Apropos de mămici, Vass asta a susţinut pe vremea guvernării Boc reducerea indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor, ceea ce, în viziunea ei, o fi fost tot un serviciu adus comunităţii.

 

Fosta lehuză a recunoscut mai zilele trecute că, de fapt, a născut într-o zi de luni. Andreea trece repede peste minciuna asta grobiană şi o dă cu discriminările de gen care se egzistă. Zice tuta că femeile au dreptul să fie respectate la locul de muncă. Aşa e, au dreptul, da’ dacă-s mincinoase de seacă apele mai pot fi respectate? În fine, fomeia susţine că, pentru a ajunge din ce în ce mai multe femei în posturi de conducere, trebuie să genereze un tsunami mental. În cazul ei, tsunamiul nu mai trebuie generat. E clar că el s-a produs, generat probabil de oareşceva febră puerperală, şi, ca orice tsunami, a lăsat urme adânci. Pe Vass o prinde destul de bine deranjul ăsta, că tot şi-a ales ea ca temă de licenţă ceva despre teoria haosului. E drept că nu la nivel cerebral, ci economic, da’ orişicât...

 

Finalmente, Vass zice că mergea să-şi alăpteze fetiţa din patru în patru ore, timp în care îl lăsa pe Boc să-şi fută capul singur cu soluţiile economice, după care se întorcea ea şi-l consilia cum să scoată ţara din rahat. Io zic că şi aia mică, şi ea, şi ţara erau mai câştigate dacă ar fi stat cu fetiţa şi mergea numai din patru în patru ore să-l alăpteze pe neterminatul ăla de Boc.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.