• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Septembrie , 2016

Mă tot mir / Trăim într-o lume

Aşa cum era de aşteptat, Senatul României a respins cererea DNA de ridicare a imunităţii parlamentare a lui Gabriel Oprea. Ca de obicei în astfel de cazuri, senatorii au făcut zid în jurul unui răpciugos, singurul motiv fiind acela că generalul cu patru stele şi faţă de chupacabra ieşită la vânătoare e unul de-al lor, e din aceeaşi specie.

L-am văzut pe nemernicul ăsta de Oprea la un post de televiziune, la puţin timp după votul absolut respingător al senatorilor. Numărătorul de izmene soldăţeşti se căia pentru că le-a cerut colegilor din Senat să nu aprobe cererea procurorilor şi se jura că data viitoare o să le ceară să-l lase fără imunitate şi fără izmene pe vreme friguroasă.

Născut la Fundulea, Oprea s-a obişnuit să fie pupat în fund şi d-aia votul din Senat nu l-a surprins, cu toate că se plânge că e victima unei lucrături politice făcută pe la spate, insinuând că nişte oameni răi au şi organe sexuale, nu doar limbă. Se mai plânge de cât de parşivă e lumea asta şi fiul lui Gabriel Oprea, pe care-l cheamă, culmea inventivităţii şi a inovaţiei în materie de botez, fix Gabriel Oprea. Beizadeaua de douăzeci de ani, cadorisit de tat’su cu un Audi de o sută de mii de euro, zice că ce i se întâmplă tătânelui personal e din cauză că „trăim într-o lume în care unii trăiesc doar pentru propria mândrie şi putere”. Zi, să mori tu!

 

Progenitura lui Oprea are, în fond şi-n fund, dreptate. Cu micul amendament că ăla care a produs spermatozoidul din care a ieşit el e cel care trăieşte ăl mai mult doar pentru propria mândrie şi putere într-o lume în care trăiesc şi alţii. Că altfel nu se explică de unde are gheneralul atâtea stele, apartamente, case de locuit, case de vacanţă, spaţii comerciale, autoturisme, bijuterii, obiecte de artă, venituri (din salarii, pensie şi închirieri de diferite spaţii), cu toate că în toată viaţa lui mizerabilă a lucrat numai la stat şi n-a avut niciodată o afacere.

 

Oprea junior mai zice că mă-sa plânge în fiecare zi şi că el nu mai suportă nedreptăţile. Asta e, mămica lui e mai sensibilă şi el e insuportabil. Şi mie mi se pare nedrept că fiica şi ginerele lui Oprea (ăia doi de s-au căsătorit în fosta vilă de protocol a lui Ceauşescu de la Snagov) sunt doctori în studii de securitate şi intelligence, având tezele de doctorat plagiate în totalitate, după modelul tezei de doctorat a lui Oprea. Şi mi se pare nedrept că trăiesc într-o lume în care trăieşte şi Oprea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.