• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 8 Aprilie , 2015

Mă tot mir / Şi caii se arestează, nu-i aşa?

În Săptămâna Patimilor la ăştia care nu-s ortodocşi, neortodoxul Marko Attila Gabor, ciufutul ăla cu cap de cal şi ochi de peşte de baltă, a luat hotărârea să se martirizeze şi el şi şi-a dat demisia din funcţia de deputat al României.

Ca să nu-şi dea demisia oricum, Marko s-a străduit să ne stoarcă câteva lacrimi amare, motiv pentru care a scris următoarele: „Azi am demisionat din funcţia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vieţii mele să mă retrag de bună voie şi nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat întreaga viaţă”. Zi să mori tu, mă, Attila Gabor, că nu minţi!

E greu să mitraliezi atâtea minciuni în doar două rânduri, Gabor dovedindu-se la acest capitol extrem de merituos şi de performant. Nici nu ştiu cu ce încep. Copitatul susţine că şi-a dedicat întreaga viaţă muncii ăsteia de deputat. Tragem de aici concluzia că a început încă din 1968, anul în care s-a născut, ceea ce-i greu de crezut. Una la mână, că nu prea avea pregătirea necesară unei asemenea activităţi încă din momentul în care mă-sa l-a scăpat din placentă, doi la mână că, pe vremea lui Ceauşescu, n-ar fi nechezat în front decât, eventual, cu vigoarea cu care latră peştii în baltă. Mai contează că e deputat doar din 2012? Marko e mai ceva decât Făt Frumos. La el mai puţind de trei ani sunt o viaţă întreagă. Ca urmare, se situează la polul opus lui Făt Frumos, el fiind un fel de Făt Urât, lucru constatat de o moaşă şi de un medic ginecolog, undeva în Braşov, încă din 1968.

Altă minciună e legată de faptul că Marko s-a retras de bunăvoie din activitatea de deputat. Cum poate jegosul să mintă în halul ăsta? După ce DNA a transmis două cereri de arestare pe numele lui şi după ce a fugit în Budapesta, Marko ne aruncă varianta asta siropoasă şi de neam prost. Altă mare minciună a jegosului spune că e şi nevinovat. Încă din noiembrie anul trecut, infractorul Marko Attila Gabor a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare, ce-i drept cu suspendare.

În fine, ultima şi cea mai mare minciună ne spune că Marko a fost deputat al României. Cum poţi să fii deputat al unui stat pe care tu nu-l recunoşti? De fapt, de ce mă tot mir? Și calul lui Caligula a ajuns senator şi nici el nu recunoştea existenţa de drept a Imperiului roman...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.