• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Martie , 2017

Mă tot mir / Şase ani frumoşi

Nu chiar în ziua de Buna Vestire, da’ pe aproape, am primit a mai prima şi a mai mişto bună vestire din ultima vreme: Leanţa Udrea se duce în închisoare pentru şase ani. Trebuie să recunoaştem că la va­loarea ei merita mult mai mult, da’ ne mulţumim şi cu puţinul ăsta şi zicem că-i bine şi aşa, decât să nu fie deloc. Vor fi şase ani frumoşi, aşa cum frumoşi au fost şi anii în care au stat la răcoare şi alţi nemernici care au jefuit ţara asta de-a lungul anilor.

În urmă cu aproape şapte ani, Elena Udrea zicea următoarele vor­be: „Dacă este vorba să existe victime co­la­terale pentru succesul luptei împo­triva corupţiei, fie şi asta.” De aia nu înţeleg de ce se dă acuma aşa de rănită, de ce se vic­ti­mizează şi de ce nu poate accepta cu seninătate statutul de victimă colaterală, cu toate că ea nu e vic­ti­mă. „Fie şi asta”, ar trebui să spună şi acuma, când nu mai e jupâneasa României şi nu i se mai ridică osa­nale greţoase de către toţi gherţoii politicii (pedeliste, la vremea aia), dornici s-o pupe şi s-o fericească în cele mai intime părţi ale fizicului, cu un drum oferindu-i satisfacţii şi preşedintelui cu handicap de ve­dere sau măcar de privire.

Am constatat, o dată în plus, că ne­simţirea poate atinge înălţimi co­lo­sale. După pronunţarea sentinţei, Nuţi a sunat la un post de televi­ziune şi i-a felicitat pe jurnaliştii de acolo pentru poziţiile pe care aceştia le-au avut în ultimii ani. Culmea e că ăia o înju­raseră ani de zile, o făcuseră târfa lu’ Băse şi o îngropaseră aproape cotidian în rahat. Tuta s-a găsit acuma să-i fe­licite. Poate că aşa-i corect, la fina­lul meciului să dai mâna cu adversarul şi să-l feliciţi, indiferent de re­zultat. Dacă aşa trebuie, o felici­tăm şi noi pe Elena Udrea pentru urmă­toarele poziţii pe care le-a avut în ultimii ani: „linguriţă”, „mi­sionarul”, „lotus”, „optul ma­gic”, „călăreaţa îndrăz­nea­ţă”, „balansul orgasmic”, „fandango fron­tal”, „trunchiul torid” „fluturele” şi „capră”, ceea ce şi este. Ar mai fi o chestie pentru care trebuie felici­tată, da’ ne ruşinăm a scrie, pentru că rimează cu iniţialele numelui şi prenumelui ei...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.