• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Iunie , 2017

Ma tot mir / Să-ţi dai cu Grindeanu-n Dragnea

Mie mi-a plăcut circul când am fost mic şi-mi place şi acuma, mai ales recentul circ pesedist, cu toate că mi-ar fi plăcut să fie circ cu ceva animăluţe simpatice, şi nu cu porci. Singura chestie care mă deran­jează ceva mai tare, rezultantă a circului ăsta de neam prost, e că s-a depreciat leul, a slăbit săracul şi a năpârlit.
Pesedeii au reuşit o contraperformanţă greu de egalat, demnă de un scenariu pentru un film cu proşti. Să deţii majoritatea parlamentară, să poţi face ce guvern vrei tu, chiar să-l faci şi să zici că-i ăl mai bun, pentru ca după doar câteva luni să zici că nu-i bun, e de porc şi să depui o moţiune de cenzură împotriva lui ca să-l dai jos, numai o gaşcă de tăntălăi putea face.
Dintre toate declaraţiile din zilele astea, a mai tare mi-a plăcut aia a lui Dragnea, care zicea despre Grindeanu că „e o unealtă”, da’ nu se ştie sigur a cui. Foarte bine că Grindeanu e o unealtă, că uneltele-s folositoare şi oamenii fac cu ele diverse lucruri deştepte, dacă-s cinstiţi, harnici şi deştepţi. Dacă-s hoţi, putori ordinare şi proşti de put, uneltele devin nefolositoare, chiar vătămătoare pentru propriul organism. De unde şi vorba
„să-ţi dai cu tesla-n bile”, prin bile în­ţelegându-se o pereche de organe de re­pro­ducere masculine care secretă testosteron. După o analiză politică foarte pertinentă, cum numa’ io ştiu să fac, am ajuns la concluzia că PSD-ul şi-a dat cu Grindeanu-n Dragnea.
Lovitura asta este extrem de dureroasă pentru PSD, pentru că testiculele sunt organe extrem de sensibile şi tesla-i o unealtă dură, folosită la cioplirea grin­zilor, dar şi la dărâmarea unor construcţii, fie ele chiar şi politice. Acuma-i clar că PSD-ul suferă în urma loviturii în Dragnea şi că trebuie tratat. În cazul apa­riţiei unor astfel de dureri se recomandă administrarea unui analgezic cum ar fi aspirina, ibuprofenul, aceminofenul, eventual gabifireanul şi liolguţeanul, ulti­mele două fiind specifice medicinii ţărăneşti, de neam prost, cu toate că se găsesc şi-n capitală. Mai există şi varian­ta hipnozei, că tot pare Dragnea ca în transă, terapia prin sugestie (primele patru litere având o încărcătură semio­tică, nu seminală, deosebită) sau procedeul placebo.

­Dacă nici un tratament nu dă rezultate, trebuie aplicate măsuri extreme: ori renunţi total la teslă, pentru că s-a dovedit a fi periculoasă în mâinile proştilor, ori renunţi la bile prin castrare, care-i un procedeu ce nu placebo ului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.