• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 08 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 1 Aprilie , 2016

Mă tot mir / Riscul de a creşte purcei

Aproape era să-l uit pe Cătălin Voicu, individul ăla dubios cu moacă de porc mutant căruia i-a crescut mustaţă, da’ uite că nu se poate uita aşa de uşor, pentru că greţosul a revenit printre oamenii liberi, după ce a fost eliberat din temniţă. Din ăia şapte ani pe care îi avea de executat, infractorul a stat ascuns numai patru ani şi vreo două luni, da’ nu asta e marea problemă. Mai enervantă decât eliberarea jegosului e motivarea celor care l-au lăsat să zburde din nou prin codrii şi pe trotuarele patriei.

 

Cică porcinul fost senator a participat în perioada detenţiei la dezbateri şi concursuri pe teme religioase. Asta-i una la mână. Cât de gros poate să fie şoriciul pe buhăitul ăsta şi pe popa care i-a dat nu ştiu ce adeverinţă de bună purtare? Răspuns corect: foarte gros.

 

A doua la mână: grohăitorul condamnat pentru corupţie a scris în puşcărie nu mai puţin de şase volume foarte ştiinţifice, despre care declară că se adresează tuturor absolvenţilor Academiei de Poliţie şi şcolilor de subofiţeri de poliţie. Ce poate fi mai minunat? Răspuns corect: nimic. În ţara asta, surprinzătoare în fiecare zi, au ajuns infractorii să scrie manuale pentru poliţişti. Poate că nu înţeleg eu prea bine cum stă treaba şi poate că aşa-i corect, râtanul ăsta cunoscând fenomenul infracţional din interior, cum ar veni din proprie experienţă, de aia putând să-şi dea şi cu presupusul.

 

În fine, a treia la mână, eliberarea râmătorului biped s-a făcut şi din motive umanitare. Hojmalăul a motivat că mă-sa-i beteagă şi are probleme financiare, başca tat-su-i mort din cauza procesului prin care a trecut. Aicea io am altă părere decât onor domnu’ jude’ care l-o eliberat. Dacă-i adevărat că tătânele lui o sucombat din cauza procesului, care proces s-o desfăşurat din cauză că el o furat, s-o corupt şi o preacurvit cu alţi infractori mâncători de jir şi de rahat, atuncea el e de vină şi musai trebe să sufere o condamnare şi pentru paricid, care-i omorârea de tata care l-o făcut cu mă-sa aia săracă. Nu aşa-i corect? Ca să fie instanţa înmuiată sau înmuită total, că nu ştiu cum îi corect, acest Sus scrofa domesticus a mai zis că are doi purcei, pardon, copii, care-l aşteaptă la coteţul proprietate personală şi care se confruntă cu greutăţi inimaginabile, prin asta înţelegându-se probabil că jirul şi lăturile ori hâlbele îs pe sfârşite. Voicu ăsta o fi fost şi el mic cândva şi l-o crescut mă-sa, tat-su şi statul român, ceea ce-mi aduce aminte de vorba aia care zice că hrănirea unui purcel echivalează cu creşterea unui porc... 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.