• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Octombrie , 2017

Mă tot mir / Rectitudine pesedistă

Io tot i-am înjurat pe nemernicii ăştia din PSD, i-am porcăit cum m-am priceput mai bine, am folosit şi limbaj bu­ruienos, total neacademic, de după blocurile gri, da’ se vede treaba că nu întotdeauna am avut dreptate. Dovada că pesedeii aplică legea la sânge şi nu fac nici un compromis cu nimeni a ve­nit mai acum câteva zile, atunci când unei tinere bolnave de scleroză multi­plă i s-a tăiat pensia de invaliditate, pentru că a primit 230 de lei după ce a publicat un volum de poezii. Aşa da, aşa se guvernează, legea-i lege şi aşa scrie la catastif, că în cazul pensiei de invaliditate nu ai voie să obţii alte veni­turi.
Măsura asta vine la vreo două luni şi jumătate de la anunţul făcut de Tă­riceanu, care zicea că o să propună el o lege pentru a interzice cumularea pensiei cu angajarea la stat. Între timp, nişte foşti securişti au fost pensionaţi şi reangajaţi pe acelaşi post sau pe altul, da’ tot la stat, în câteva cazuri pensia fiind mai mare decât salariul, pentru că şi limba lor e mai mare decât bucile lui Dragnea. Pesedeii au infirmat astfel teoria care spune că nu poţi tatua o puţă mare pe o puţă mică. Pe cale de consecinţă, putem spune chiar că se poate tatua un Tudose pe un Dragnea.
Care va să zică, pesedeii i-au tăiat unei bolnave amărâte o pensie de tot raha­tul, pentru că a avut îndrăzneala să scrie nişte poezioare şi să ia şi ea câţiva leuţi drepturi de autor. Magnific! Ex­cep­ţional! Ce poate fi mai social-de­mocrat în lumea asta, ce poate fi mai corect, ce poate fi mai drept? Absolut nimic. Nici măcar Dragnea aflat în erecţie!

Rectitudinea asta pesedistă are un precedent, şi pentru că acest precedent trebuia să se numească cumva, i s-a spus Varujan Vosganian. Ăsta ajun­sese la concluzia că orice babă care mâncă un ou făcut de găina ei din bă­tătură prejudiciază statul cu cincizeci de bani. În cazul ăsta, să i se taie babei pensia de la CAP, că oricum nu valorează mai mult decât un tuns al mustăţii libidinoase a lui Dragnea, şi în caz de recidivă să fie arestată şi con­damnată la muncă silnică pe moşiile nemernicilor cu pensii de mii de euro, că ăştia n-au timp de sapă, ei fiind angajaţi la stat. Dacă şi în această situaţie baba recidivează din nou, ar putea s-o împuşte, că tot nu sunt bani de pensii.       

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.