• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Aprilie , 2017

Ma tot mir / Prezervativ peste capu’ la blondă

Condamnarea Elenei Udrea i-a luat minţile Băselului. Ori nu i le-a luat, dar i le-a scufundat într-o pâclă deasă. În dis­perare de cauză, neştiind cum să-şi salveze iubiţica, Marinerul a propus neşte amendamente la proiectul legii graţierii. Trăienel a propus ca mamele însărcinate să nu mai facă temniţă, ceea ce m-a dus imediat cu gândul la posibi­li­tatea ca Nuţi să fi rămas gestantă în ul­ti­ma vreme. Asta s-ar putea numi opera­ţiunea „sex pentru graţiere”, da’ chiar dacă-i borţoasă Lenuţa, ’nea Traian nu are nicio contribuţie la fecundare, pentru că este alţii mai vârgonţi care-i trag clopotele fufei.
Ca măsură de protecţie, un fel de pre­zervativ juridic tras peste capu’ la blondă, fostul prezident a mai propus să se graţieze în întregime toate pedepsele cu închisoare de până la zece ani. Nuţi a primit şase ani, ca urmare nici nu mai contează dacă-i gestantă ori ba, pentru că se încadrează în dorinţele Chiorului. 

Cu un drum, Băselul s-a gândit să se pună şi pe el la adăpost, şi a propus ca nici ăia trecuţi de şaizeci de ani să nu mai facă temniţă. Pe Mariner îl freacă tare şi problema returnării prejudiciului şi zice că perioada în care banii furaţi trebuie returnaţi trebuie să fie mărită de la un an la trei ani şi (mare atenţie!) să fie scutiţi de la returnare ăia care nu au posibilităţi financiare. Noaptea minţii!
O babă a fost condamnată la cinci ani de pârnaie pentru că l-a omorât pe unu’ care vroia s-o violeze. Inutil să mai amin­tim că respectiva faptă s-a produs în judeţul Vaslui. După proiectul lu’ Băse, baba nu poate fi graţiată, pentru că fapta a fost produsă cu violenţă. În schimb, Lenuţa poate fi graţiată, pentru că ea n-a fost supusă niciunui viol, ea s-a sexat benevol şi ne-a furat pe toţi fără să ne bată, lucru pentru care ar trebui chiar să-i fim re­cunoscători.

Şi-acum, ţineţi-vă bine, precum Băselul de coama Elenei în momentele de maxim tangaj al patului, să vedeţi ce se mai graţiază, după mintea macerată în whisky a Chiorului: violarea de domiciliu, furtul calificat în toate formele, gestiunea frauduloasă, înşelăciunea, de­lapidarea, abuzul în serviciu, favori­za­rea făptuitorului, corupţia în toate for­mele, deturnarea de fonduri, falsul inte­lectual, constituirea de grup infracţional în toate formele şi terorismul. Aşa-i când nu capul de pe umeri te conduce, ci capul din spatele prohabului...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.