• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Februarie , 2018

Mă tot mir / Preacurvioasa Elena

Adevăr vă zic vouă că mi-a părut că stelele au căzut pe pământ precum smochinul îşi leapădă smochinele, că soarele s-a făcut negru ca un sac de păr, cerurile s-au cutremurat şi luna s-a făcut ca o minge de foc, când am aflat că pe preacurvioasa Nuţi au şutat-o-n cur de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a UBB. Aşa ceva e greu de imaginat. Nu ajungea numele preacurvioasei ca să treacă examenele? Nu ajungea faptul că, în toamna anului 2016, atunci când s-a înscris la master, zicea că vrea să înfiinţeze un Institut al Fericirii, unde să îi ajute pe români să îşi rezolve proble­mele cu ajutorul religiei? Ce o să fie acuma? Rămân românii nerezolvaţi de Udrea, cu sau fără religie. Nuţi a fost dată afară din octombrie anul trecut, da’ io numa’ ieri am aflat.
Acuma nu contează că Elena prea­curvioasa zicea când s-a înscris că va fi o studentă model, după cum nu contează că nu s-a dus la cursuri şi la nici un examen, că de aia a şi fost şutată în cur. Contează ce zice şi ce face acuma. De zis zice că îi pare rău că nu a reuşit să termine acuma cursurile de master, pentru că pur şi simplu nu are timpul necesar să ştuduiască, din cauză de multele procese pe care le are pe cap. Oricum nu termina acuma masterul, că ăla nu ţine numa’ un an, da’ ea nu are de unde să ştie, că a mai făcut numa’ un master, ceva cu Securitatea şi Apărarea Naţio­nală. Nuţi mai zice că ea a ales să facă mastersul ăsta din mare pasiune şi credinţă fierbinte, ca să cerceteze şi să afle lucruri. Acuma şi-o dat seama că îi lipseşte un pic de credinţă ca să-l afle pe Dumnezeu şi că sfinţenia nu se obţine cântând pricesne la fluier prezidenţial cu greutăţi. Da’ o promis că o să mai în­cerce...
Despre ce face Nuţi în prezent să egzistă mai multe ipoteze. Una zice că umblă pă la nu ştiu ce clinici specializate în fertilizarea în vitro şi de aia nu a ajuns la tribunal acuma, cu deschiderea unui nou proces împotriva ei. Bag de samă că la cursuri şi examene nu are vreme să umble, da’ la însămânţare are. Alţii zic că s-ar fi dus taman în Costa Rica, acolo unde-i Bica, altă dreptcredincioasă nevoie mare, cu care Nuţi se împărtăşea pe vremuri din banul public. Că nici Bica nu s-a prezentat la procesul în care e judecată alături de Adriean Videanu. Adevăr vă zic vouă că va veni ziua cea mare a mâniei şi de aia se ascund în peşteri şi stânci împăraţii pământului, domnii, căpeteniile oştilor, bogaţii şi cei puternici. Şi preacurvioasa Nuţi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.