• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 4 Noiembrie , 2014

Mă tot mir / Pemepiştii sabotori

Cineva îşi bate joc de Elena Udrea, respectiv de campania ei electorală, cel puţin de asta din Maramureş. Nemernicii de la PMP Maramureş care se ocupă de gestionarea imaginii duduiei au reuşit să-i aducă mari deservicii. Ca să mă explic: am găsit în căsuţa poştală un pliant de tot rahatul. Dacă eram hotărât s-o votez pe Udrea, după lecturarea textului din respectivul pliant

m-aş fi răzgândit.

Pemepiştii maramureşeni, că nu-mi imaginez că însăşi Udrea a produs aberaţia respectivă, au avut nesimţirea să scrie următoarele: „Mii de oameni care traversează zilnic localităţile Baia Sprie - Ocna Şugatag - Călineşti - Bârsana ajung mai uşor la destinaţie pentru că drumul judeţean care le leagă a fost reabilitat şi modernizat”. Ăştia ori sunt cretini cu acte în regulă, ori sunt de o nesimţire uriaşă. Respectivul drum nu e nici reabilitat, nici modernizat. De abia în vara asta s-a făcut o nouă licitaţie pentru executarea drumului în cauză.

Pemepiştii ne arată şi o poză cu drumul finisat, drum care nici măcar nu-i din Maramureş. Chiar nu vă e ruşine?

Tot la capitolul împliniri măreţe din epoca Udrea e trecută şi modernizarea Spitalului de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş”. Schelele se reazămă încă de spital, dar poza ne arată altceva. O altă aberaţie din respectivul pliant ne informează că Elena Udrea a susţinut şi finanţat investiţii majore pentru Maramureş, printre acestea numărându-se nu mai puţin de 223 de kilometri de drumuri judeţene şi de interes local modernizate! Mă’, voi v-aţi tâmpit de tot? Unde-s drumurile astea? Vedeţi că cineva v-a înlocuit apa din piscină cu horincă. Ceea ce nu-i musai rău, da’ nu mai faceţi băiţă înainte de a scrie texte pentru pliante.

 

Singură Udrea, dacă ar fi să-i credem pe pemepiştii maramureşeni, a realizat peste 6.000 de proiecte pentru români. Faceţi măi, obosiţilor, nişte calcule! Vedeţi câte zile a fost Udrea ministru şi împărţiţi 6.000 la numărul ăla. O să vă cruciţi când o să vedeţi că superfemeia asta pe care vă străduiţi inutil şi cu atâta zel s-o ţucaţi în cur ar fi făcut vreo douăzeci de proiecte zilnic. Voi nu sunteţi normali? Asta n-a avut şi ea concediu, n-a mâncat, n-a dormit, n-a făcut sex (nu cu Cocoş, că asta ne-a sugerat, da’ cu altcineva), nu s-a relaxat în veci? Scria şi finaliza proiecte şi când era la shoping? O fi Udrea bună pentru România, da’ în Maramureş o să ia maxim 2% din voturi. Aţi avut voi grijă de asta, sabotorilor!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.