• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Decembrie , 2013

Mă tot mir / Pe ăştia îi merităm

N-a fost să fie. Bombo a scăpat, deocamdată, şi o să-şi facă sărbătorile acasă, în sânul familiei sau al sinistrei sale consoarte, care e aproape acelaşi lucru. Năstase va afla abia pe 6 ianuarie, adică la anul, dacă va mai sta după gratii, loc care îi stimulează capacităţile intelectuale în mod deosebit, că acolo scrie el cărţi deştepte despre cum trebuie să fim, noi, ăştialalţi, cinstiţi şi cuminţi. Săracul Bombonel, e zdruncinat rău de tot. Nu mai are nici coerenţă.

Pe de o parte, presupunând că va fi achitat, şi-a exprimat dorinţa de a citi, de a se relaxa, afirmând că nu are planuri politice. Treizeci de secunde mai târziu, acelaşi Bombo afirma că are resurse să se întoarcă în viaţa politică, dar că nu poate face treaba asta, deocamdată, pentru că are interdicţie.

De unde tragem concluzia că are el ceva planuri, dar nu-l lasă alţii să le pună în practică. Bombo şi-a pierdut, odată cu coerenţa, şi simţul măsurii. Aflat în pragul delirului, Bombo susţine că se află în situaţia asta pentru că unora le e frică că ar putea candida la prezidenţialele de anul viitor. Nici Dana ta nu te-ar vota, amărâtule care eşti tu amărât!

Ca să nu rămânem dezamăgiţi, noi, ăştia care ne bucurăm când mai intră la bulău câte un nenorocit de parlamentar şi nu suntem pătrunşi de spiritul sărbătorilor, DNA-ul a realizat un flagrant cu unu’ de-l cheamă Gheorghe Coman. Hominidul în cauză - faţa îl descalifică chiar şi pentru condiţia de hominid - e un vânjos deputat al PC, fost, bineînţeles, la PP-DD. Dimensiunile exagerate ale Parlamentului au creau condiţii suficiente pentru ca indivizi mai apropiaţi de diferite specii arboricole să acceadă în forul legislativ. Cam aşa stau lucrurile şi cu Gheorghe Coman ăsta. Nişte răutăcioşi i-au reproşat că n-a luat niciodată cuvântul în Parlament, într-un an de mandat, cu excepţia momentului când a depus jurământul. Şi despre ce să fi vorbit?

Lăcătuş mecanic la bază, absolvent de oareşceva şcoală profesională, devenit foarte important om de afaceri care betonează pe banii statului nişte uliţe prin judeţul Buzău, fără niciun fel de experienţă politică, îngălatul ăsta de Coman ne reprezintă pe toţi, nu doar pe buzoieni. Ca de altfel şi Năstase. Ori au şcoală, ori n-au şcoală, odată ajunşi pe grămadă, românii se apucă să facă ce ştiu mai bine. Şi pentru că pe ăştia i-am votat, pe ăştia îi merităm... 

Comentariile celorlalți

Cititor intarziat pe 05.01.2014 la 21:06
Si totusi, nu ti se pare exagerat s a scrii "sinistra"in acest caz?

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.