• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Noiembrie , 2013

Mă tot mir / O situaţie delicată

Lunea trecută, şeful statului român a împlinit 62 de ani şi era cât pe ce să primească un cadou care l-ar fi făcut fericit. Adrian Năstase s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul cunoscut sub numele de Zambaccian.

Anul trecut, Năstase a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj şi a fost achitat pentru luarea de mită. Fostul premier este acuzat că şi-a însuşit în mod direct şi prin intermediul soţiei sale, Daniela Năstase, un mizilic de 630.000 de euro. 

 

Completul de cinci magistraţi trebuie să ia o decizie definitivă în acest caz, după ce sentinţa dată de completul de trei judecători a fost contestată. Întrebat ce-i doreşte şefului statului de ziua de naştere a acestuia, Adrian Năstase a zis că nimic şi că e convins că Băsescu va primi ceea ce merită. Îmi permit să cred că nu va fi aşa. Există însă posibilitatea ca Năstase să primească ceea ce merită, de data asta fără suspendare.

Destul de delicată pare şi situaţia Danei Năstase, care a încercat să le explice judecătorilor că toate chinezăriile din nenumăratele vile ale familiei sunt moştenite de la tatăl ei, fost ambasador, vreme de şapte ani, în China. Soţia fostului mare ştab pesedist a fost condamnată şi ea la trei ani cu suspendare pentru participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală, fiind achitată pentru complicitate la luare de mită şi şantaj.

 

La termenul precedent, Dana Năstase a lipsit pentru că era bolnăvioară în asemenea hal încât nu putea da nici o declaraţie. Şi treaba asta cu bolile se leagă de China. Pe vremea când mama ei era bolnavă, Dana Năstase a dat o fugă până în China ca să aducă niscaiva medicamente naturiste şi doi medici chinezi, toată treaba asta costând-o 35.000 de dolari, adică o nimica toată.

 

Printre pasiunile Danei Năstase se numără şi comerţul cu medicamente, însă boala de care suferă duduia nu se vindecă cu pastile, cu toate că pare a fi o formă de oxiuroză.

Sigur e faptul că boala asta e transmisibilă în familie, dovadă că şi pe Adrian Năstase l-a mâncat undeva. Scărpinatul s-ar putea să le ia câţiva ani buni...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.