• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Iunie , 2018

Mă tot mir / O sângerare roșie, ca cum flamura partidului

Nu mai poate omul să se uite la un Campionat Mondial de fotbal liniștit, că-i strică justiția liniștea și bucuria golului. Musai mi-o fost să mut de pe fotbal pe ceva canal de știri ca să văd că infractorul Dragnea a fost condamnat. La doar trei ani și șase luni, mult prea puțin pentru valoarea lui, dar orișicum, contează. Condamnarea asta valorează aproape cât o victorie a Braziliei în finală și mă bucură nespus, cu toate că românul e iertător și nu se bucură de răul altuia, pentru că e și creștin și pentru că așa a fost învățat. Ceva se în­tâmplă cu mine, că io nu-s iertător, creștin nu-s deloc și dacă românul nu se bucură de condamnarea asta, atunci înseamnă că nu-s nici măcar român, pentru că io mă bucur, mă bucur, mă bucur tare!
Mă bucură și durerea care le străfulgeră pe toate tutele din guvernul păstorit de Dady. Zice Lia Olguța Vasilescu că nu sângerează numai Liviu Dragnea în această perioadă, sângerează întreg partidul. Și dacă sângerează, ce? Nu mai sunt Tampaxuri și OB-uri? Să-și bage Dragnea un tampon în nară și-o să-i treacă, mai ales dacă stă cu o mânuță ridicată, de preferat stânga. Și partidul să-și bage un alt tampon în locul care sângerează, că a mai sângerat și altă dată și n-a murit nimeni.
Sângerânda Carmen Dan ne-a explicat că a fost o decizie politizată. Toți cretinii, nu-i vorba numai de pesedei, e va­labil și pentru nemernicii din alte partide, atâta știu și atâta zic atunci când se lasă cu câte o condamnare: că a fost o făcătură politică. Nici un nemernic din țara asta nu a recunoscut vreodată că a greșit, dimpotrivă, toți susțin același lucru: că sunt nevinovați și că adversarii lor politici i-au „lucrat” pe la spate până le-a dat sângele pe nas. Acuma a venit rândul infectului ăsta de Dragnea să se plângă că e o victimă politică și toate matracucile cărora neigienicul ăsta le-a dat funcții s-au pus pe sângerat, cu toate că par de vârste la care n-ar trebui să se mai întâmple chestia asta. Dar dacă presiunea e mare în instalație, asta e, sângerezi. Mai ales dacă e vorba de șefuțul care te-a făcut din nimeni om. Sân­gerează și Găbiță Firea, sângerează abundent și proasta aia de Dăncilă, că sângeratul nu face discriminări pe criterii de inteligență lipsă. Cât de tare-i Dragnea ăsta, că până și menopauza se retrage din fața lui...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.