• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Ianuarie , 2016

Mă tot mir / O explicaţie foto cu iz pornografic

În timpul unei conferinţe de presă în care a anunţat că se pregăteşte de campania electorală pentru primărie, Marius Crăcea, la vremea aia şeful organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară, a făcut deja celebrul anunţ că el e politician giurgiuvean şi caută iubită. De la declaraţia asta a început un întreg scandal şi nu înţeleg de ce. Toată lumea caută ceva în viaţa asta şi nu-i nici un ţircus. Unii caută linişte, alţii ţâgări ori horincă, unii caută succes şi io caut mereu bani prin jeburi şi nu dau de ei în veci. Care-i problema?

 

Crăcea ăsta a fost oarecum manipulat, cred io, să zică treaba aia, din cauză că, tot de la el am aflat, cu puţin timp în urmă a primit horoscopul pe 2016 şi scrie acolo că o să se căsătorească şi că o să aibă succes în carieră. Nu ştiu cine i-a făcut horoscopul, da’ cred că jumătate din bani trebuie să-i ceară înapoi, pentru că jumătatea a doua a minunatei previziuni nu pare să se împlinească; după anunţul matrimonial făcut de Crăcea, şeful lui de la judeţ l-a dat afară din partid. E drept că şi succesul poate fi interpretat în mai multe feluri. A fi dat afară dintr-un partid de rahat chiar poate fi un succes, după cum a nu mai face niciodată politică în ţara asta, adică a ieşi dintr-o lume populată de gherţoi şi curve, poate fi considerat un succes şi mai mare.

 

Despre Crăcea ăsta se mai ştie că este din zodia berbecului şi îi place Shakira. Din câte ştiu io, asta e cuplată deja cu Pique, deci trebe musai cotat în altă parte, mai ales că Pique are casă şi Crăcea stă încă cu mama şi cu tata. În cazul ăsta nu cred să-l ajute nici cursurile de hipnoză pe care se laudă că le-a făcut. Lui Crăcea i-ar plăcea ca noua lui iubită să lucre, nu să stea ca diugul, şi să lucre nu oriunde, ci la judecătorie ori ceva parchet, da’ nu din ăla laminat. Şi încă ceva: să fie inteligentă şi atrăgătoare. Crăcea ar putea să mai ceară câteva mici calităţi, să nu se zgârcească la pretenţii: fata să fie bogată, gospodină, să nu fie curvă, da’ să fie futicoasă. Ala-i lucru!

 

Încă una şi gata: Crăcea are postată pe facebook o poză cu Udrea. Pe de altă parte, Băsescu s-a opus excluderii lui Crăcea din partid. Poate şi cu Băse se înţelege bine, ceea ce mă face să mă întreb care ar fi explicaţia la o fotografie în care ar apărea, de la stânga la dreapta, cu voia dumneavoastră, că aşa a fost şi evoluţia istorică a partidului, Băsescu, Crăcea şi Udrea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.