• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 14 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Decembrie , 2015

Mă tot mir / O ce veste minunată!

L-au legat, în sfârşit şi pe Dan Şova, infractorul ăla mărunţel de stat, dar mare la luat, salvat cu ceva vreme în urmă de doamna aia mare, grasă şi urâtă prin ungere cu mir. Regii taumaturgi s-au răsucit în criptele lor de ciudă că performanţele lor în materie de vindecare au fost bătute de cucoana parlamentară care vorbea despre Dănuţ Şova ca despre un înger nedus la lupanar. Până la urmă, mirul, oricât de sfinţit o fi fost, şi-a demonstrat şi el limitele, că nici un detergent nu poate albi smoala.

 

Mult mai tare o să colind săptămâna viitoare, pentru că îi vine rândul lui Ioan Oltean. Jegosul ăsta a avut nişte revelaţii uluitoare. Cică gingaşa lui persoană este victima unui sistem creat de propriul său partid, la vremea respectivă PDL. După ce recunoaşte că partidul său a creat sistemul şi a consolidat DNA-ul, boul bălţii se dă rănit, se lamentează, boceşte, latră că DNA-ul conduce astăzi Parlamentul şi afirmă că nu înţelege de ce politicienii sunt consideraţi astăzi principalii vinovaţi. La întrebarea asta retorică, răspunsul este simplu: pentru că sunt vinovaţi!

 

Mai mult, uitând cum puneau pedeliştii tunurile pe Adrian Năstase în urmă cu câţiva ani, Ioan Oltean zice că prima victimă, absolut nevinovată, a DNA-ului este, nici mai mult nici mai puţin, decât chiar Adrian Năstase! În pragul sărbătorilor de iarnă, ce poate fi mai frumos decât această schimbare de atitudine, decât această milă creştinească faţă de cel căzut în păcatul trufiei, al hoţiei şi al slăbiciunii ruşinoase faţă de bărbaţi?

 

La acest ultim capitol, totuşi Ioan Oltean se delimitează de Adrian Năstase. Dovada e faptul că procurorii au arătat în instanţă nişte fotografii în care Ioan Oltean se află în ipostaze deosebit de intime cu Crinuţa Dumitrean, care-i iarăşi gestantă, nu ştim cu cine şi-i păcat să bănuieşti pe cineva de însămânţările astea de toamnă care s-ar putea să nu-i aparţină. O să vedem după naştere cu cine o să semene bebelu’. Dacă o să se uite câş, cu ochii picior peste picior, o să mi se rupă de încă un păcat şi o să bănuiesc pe cineva. Până atunci mai e ceva vreme. Între timp aştept să văd cum procurorii de la DNA o să-i dea lui Oltean cadoul de sărbători, brăţărelele alea nichelate, frumos strălucitoare, ca să pot răcni din toţi bojocii: O ce veste minunată!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.