• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Martie , 2016

Mă tot mir / Nu-i lege, da-i recomandabil

Toate, da’ absolut toate legile de care avea nevoie ţara asta au fost date de ăştia ai noştri din Parlament. Mai rămăsese numai legea antifumat, da’ au rezolvat-o pârnăiaşii şi pe asta. De acuma pot sta liniştiţi, că tot şi-au făcut pensii speciale, nu mai au nimic de aprobat, totu-i rezolvat. Ştim exact câţi câini pot să latre la o stână, ca urmare o lege precum cea din ţările scandinave care prevede confiscarea întregii averi a unui oficial prins că a furat nu ne mai interesează. Că adică de ce să-i ia omului averea? Asta nu-i interesant şi nu-i de interes naţional. Să nu pot bea io o cafea liniştit, ca omu’, asta-i freacă pe ei la cancerul pulmonar.

 

Da’ nu-i nimica, ne consolăm că şi alţii au cretinii lor, poate mai dezaxaţi decât ai noştri, dacă asta poate fi o consolare. Şi cretinii altora dau legi nasoale. Bineînţeles că la categoria asta americanii bat tot, oarecum de înţeles pentru o naţie îndobitocită. În  Alaska, spre exemplu, n-ai voie să trezeşti un urs ca să-i faci o poză şi accesul cangurilor în frizerii e interzis, în Alabama e interzis să vinzi alune miercurea, după apusul soarelui, şi să pui sare pe calea ferată, în California e interzis să porţi cizme de cowboy dacă nu ai cel puţin două vaci, în Colorado e interzis să conduci o maşină neagră duminica, să maltratezi şobolani şi să săruţi o femeie care doarme, în Conneticut nu-i voie să mergi în marşarier după apusul soarelui, în Florida, femeile singure, divorţate sau văduve nu au voie să sară cu paraşuta şi tot acolo e interzis contactul sexual cu un porc spinos, în Oklahoma e interzis să te strâmbi la un câine, în New York n-ai voie să ţii o îngheţată în buzunarul pantalonilor, în Conorsville bărbaţii n-au voie să tragă cu arma cât timp femeile au orgasm şi în Ohio e interzis să îmbeţi un peşte.

 

Şi în alte zone ale lumii trăiesc ciudaţi. În Singapore e interzis să mesteci gumă în spaţii publice, în Iran n-ai voie să faci sex cu animale sălbatice, în special cu leoaice, în Australia e interzis să porţi duminica pantaloni roz, în Franţa e interzis de lege să botezi un porc cu numele de Napoleon, în Paraguay doi bărbaţi au voie să se dueleze doar dacă sunt donatori de sânge şi în Elveţia e ilegal să tragi apa la WC după ora 22.00. Englezii, care-s mai scorţoşi de felul lor, au dat o lege care interzice oricui să moară în Palatul Parlamentului. La noi nu-i interzis, ba chiar e recomandabil...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.