• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Iunie , 2018

Mă tot mir / Niște bulangii

Am ajuns să trăim și aceste minunate clipe de intensă trăire emoțională, când sute de mii de oameni se pregătesc să-și miște fizicul spre București, ca să sus­ține ei familia tradițională în Românica. Șefii ăi mai mari ai partidelor care conduc țara și care-s niște bulangii, după părerea mea, dau egzamplul ăl mai șucar de familie tradițională: Dragnea cu concubina lui, o tută care nu s-a remarcat decât prin faptul că a făcut țăndări jipa­nul primit de la bulangiul cu mustață, și Tăriceanu, bulangiul cu cinci sau șase neveste, că le-am pierdut numărătoarea. Nu că m-ar freca pe mine tare mult cu cine și-o trag ăștia doi, da’ parcă nu-i corect să te prefaci că familia tradi­țională e o preocupațiune de bază a minții tale, când, de fapt, mintea ta stă numa’ la furăciuni, preacurvie, sex cu pițipoance și stabilirea de relații de amiciție cu episcopi homosexuali. Părerea mea e că mitingul ăsta, despre care bulangiul Dragnea a zis ieri că nu-i miting de partid, de fapt este miting de partid și are ca scop susținerea familiei infracționale formată din Dragnea și Tă­riceanu. Ca să se bucure și homocușii...

Aștept mitingul ca pe scoaterea moaș­telor la aerisire, că-s curios. Indicățiile de partid cer ca tăți participanții la mi­ting să poarte, de la mijloc în sus, ceva bluză, tricou, chimeșă ori altă buleandră, musai albă. Pesedeii sunt disciplinați din fire și nu ies din cuvântul partidului, așa că o să fie mult alb, de la brâu în sus. Problema e că slugoii partidului nu au fost înștiințați cum să se întextileze de la brâu în jos. Fără indicații precise ăștia nu mișcă nimic, n-au nici o inițiativă, de aia mă aștept să apară în fața clădirii Guvernului cu rușinea dezgolită. Pese­deii mai merituoși de la natură o să fie aliniați în fața Liei Olguța Vasilescu, ca să-și poată ea face planuri de viitor despre cum o să le-o mărească la toți. Leafa.

Nu ajung autocarele ca să care pesedeii la București. De aia, pensionarilor, cei mai vajnici apărători ai premierului Dăncilă, care nu se află în nici un pericol, li s-a recomandat să pornească spre locul de desfășurare a mitingului într-o alergare ușoară, pentru că mișcarea face bine și la varice, și la arterioscleroză, plus că fortifică musculatura în așa hal încât ea devine de mare folosință la evenimente ulterioare, care presupun un mare angajament fizic: pupatul moaș­telor, luarea de apă sfințită și primirea de pomeni electorale de la niște bulangii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.