• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Iunie , 2013

Mă tot mir / Monica e mai bună

În afară de Monica Tatoiu, care mă enervează cumplit pentru că apare la toate posturile de televiziune fără să spună ceva important (cu siguranţă nici nu are nimic important de spus, da’ se bagă şi ea în seamă, că altfel n-o bagă nimeni), mai nou apariţiile televizate ale lui Adrian Năstase mă calcă pe bătături. Ştiu, ştiu, ştiu, am auzit placa aia zgâriată cu posibilitatea de a muta pe alt canal. Ştiu că pot să mă uit la Cartoon Network, dacă nu-mi convine, sau la alte posturi de televiziune mai apropiate de puterea mea de înţelegere. Şi cu toate astea, numai ideea că Bombo apare la televizor şi dă lecţii naţiei, mă scoate din sărite.

 

Şi cum să nu te enervezi când Năstase zice că, pe vremea când era el prim-ministru, se scurgeau valuri uriaşe de bani de la Guvern spre diferite zone de media şi el era criticat pe prima pagină? Aşa o porcărie uriaşă numai un nesimţit de talie internaţională, nu naţională, putea să debiteze. Că mergeau valuri de bani, veritabile tsunamiuri, spre media, se ştie. Numai că purcoaiele alea de bani mergeau ca să fie glorificat primul vânător al ţării, nu ca să fie criticat. Cine a mai văzut ca în ziarele centrale să se facă reclamă pe pagini întregi la CFR (nu vorbim de echipa de fotbal), ca pe vremea lui Bombo?

Mai zice Bombo, turnându-şi cenuşă în cap, că a fost uneori neinspirat în alegerea unor oameni cu care să conducă ţara asta. Ăia, nişte oameni răi, s-au folosit de numele lui şi au făcut răutăţi pentru care tot el, amărâtul pământului, a trebuit să plătească. La două minute distanţă, tot Bombo, într-un delir fără sfârşit, afirma că a avut o echipă de profesionişti, cu care a făcut multe lucruri bune pentru ţară.

Unde mama dracului era Bombo când ăia răii din guvernul pe care-l conducea aruncau cu bani publici în media, ca să fie, vezi, Doamne, tot el criticat? Cât de prost a putut să fie încât să nu-şi dea seama de ce se întâmplă? Dacă şi-a dat seama, de ce n-a luat nici o măsură să oprească nemernicia?

Unde tata dracului era Bombo când nişte nemernici erau numiţi în importante funcţii de conducere? De ce nu i-a schimbat şi nu a numit nişte oameni oneşti, aşa ca el, în locul lor? N-am crezut niciodată că Adrian Năstase e aşa de prost şi de uşor de prostit cum vrea să dea impresia. Ba dimpotrivă. Da’ jigodie a fost şi mai este. În aşa mare măsură încât, uitându-mă la el, o prefer pe Tatoiu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.