• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Martie , 2016

Mă tot mir / MISA şi MISE

Cu ceva ani în urmă, mi-am permis să mă mir de ce face şi ce zice un individ numit Gregorian Bivolaru, greşeală se pare de neiertat pentru un adept al mai sus amintitului. Adeptul ăsta, căruia prietenii îi spuneau, ca şi lui Grieg, Curu sau Guru, nu ştiu foarte precis, m-a sunat ca să mă porcăiască şi să mă ameninţe. Nu după multă vreme, s-a produs şi întâlnirea mea cu Curu ăsta, da’ era multă lume de faţă şi io nici n-am ştiut decât ulterior că ăla cu cap de cauciuc era individul care mă ameninţase. Foarte probabil că întâlnirea s-ar fi terminat altfel. Da’ nu-i timpul pierdut, că poate mă mai sună o dată şi poate chiar mă caută, că iarăşi am motiv să scriu de Bivolaru.

 

Carevasăzică, pe băutorul ăsta de pişat – în vederea mântuirii, bineînţeles –, obicei deprins probabil pe când era instalator la metroul bucureştean, că altă pregătire nu are, l-au arestat ceva poliţai franţuji la un târg de carte desfăşurat la Paris. Acuma ori Gregorian e cretin de-a binelea, ori slugoii lui de la Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut sunt idioţi. Arestatul zice că nu e român, că nu îl cheamă Gregorian Bivolaru, că nu ştie ce-i aia MISA , că e bulgar şi că n-a călcat niciodată pe pământ românesc. Pe de altă parte, site-ul oficial al MISA zice că marele lor Curu sau Guru a fost arestat la Paris, fix la un târg de carte, dezaxaţii găsind şi o explicaţie pentru aceasta: „În mod evident, Gregorian Bivolaru este o persoană care deranjează teribil anumite structuri ce controlează pârghii importante din România.”

 

La următoarea noastră întâlnire, poate îmi explică Curu sau Guru din Baia Mare cum stă treaba în cazul ăsta: Bivolaru este Bivolaru sau nu este Bivolaru? Dacă este, de ce el zice că nu este, şi dacă nu este, de ce zice MISA că este? Această contradicţie între MISA şi Curul ei are legătură cu influxurile subtile energetice astrale ale planetelor, cu legea rezonanţei oculte, cu momentul ocult de hiatus echinocţial, cu translaţiile extatice în dimensiunile subtile ale universului astral sau, pur şi simplu, sunt doar nişte  idioţi?

 

Mai e ceva ce nu înţeleg: consumatorii ăştia de urină zic că în turul doi al alegerilor prezidenţiale au contribuit la trezirea sufletului neamului românesc prin invocările lor colective. Păi dacă ăştia pot determina alegerea preşedintelui unui stat, nu pot ei să tragă o horă a fetelor de la Căpâlna sau o spirală de aia jmecheră, nu pot ei să stea în cap ca să le ploaie în cur şi să-l elibereze ce Curu? Aş mai scrie, da’ MISA terminat spaţiul şi MISE rupe undeva de ei!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.