• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Septembrie , 2015

Mă tot mir / Minoritarii-s tot mai mulţi

Atâtea emoţii m-au cuprins în ultima vreme, mânca-v-aş banii, că mai era să mă umfle plânsu’. Păi cum să rezişti şi să te ţii tare la atâtea evenimente mega fericite, care ne colorează esistenţa, că nu mai poţi scăpa de ştirile astea colorate? Poţi? Nu poţi!

Par de-un examplu, s-a născut o fetiţă, care-i a lu’ Salam şi a unei pirande, una Roxana Dobre, care cică-i şi futomodel şi fostă Miss Rapid, fapt care spune foarte multe despre personaj. La aia mică i-au dat numele de Jaqueline, scris fără c înainte de q, aşa cum ar fi fost corect, da’ Salam nu ştie bine nici româneşte, de limbi străine neavând rost să mai vorbim. Ăsta, Salam, mai are o fată, tot cu nume pretenţios: Betty Blue. Cum sună Salam Jaqueline şi Salam Betty Blue? E de porc sau nu? Este!

 

Apropos de chestii de băgat în gură: Pepe şi-a botezat fetiţa pe care o are cu una, tot romancă, Raluca Pastramă. Io zic că mai bine făcea copii Salam cu Pastramă asta, ca să fie mezamplastul haute couture, că tot s-a prezentat la botez tuta Pastramă într-o pondiolă roz, cu multe pene, mai scurtă decât o zi liberă şi cu un decolteu mai generos decât Adi Minune. Care Adi Minune i-a dat Andrei, naşa ăleia mici, sute de trandafiri, în număr cu soţ, ca la mort. Mic şi negru, ca un electrician de înaltă tensiune începător, Adi Minune a mai cântat şi în genunchi, cam cum cânta Salam când a răposat nevasta lui dintâi, fără de care se jura manelistul că niciodată, da’ absolut niciodată, viaţa lui nu mai are rost. Din moment ce acuma are un rost, tragem concluzia că viaţa lui a luat sfârşit şi că trandafirii lui Minune erau pentru el, nu pentru Andra.

 

De puit a mai puit şi Oana Niculescu-Mizil Ştefănescu Tohme, care o să fie şi Vanghelie. Tot o futiţă şi tot prin cezariană, că s-a dus demult vremea când ţigăncile năşteau sub coviltir. Înainte a consultat un astrolog, că nu se mai ceteşte în cafea şi nu se mai dă în bobi. Naşterea asta din urmă a fost chiar deosebită şi merită o manea şi o telenovelă. Cică Oana n-a putut rămâne grea de niciun fel, adunând în 12 ani şase sarcini pierdute, da’ atunci era cu libianul ăla multimilionar în dolari. Acuma că l-a găsit pe Marean, Oana a ţinut două canoane foarte grele, după propriile mărturisiri, a citit oareşceva acatiste, chiar şi câte cinci ore pe zi, 40 de zile la rând, a mai ratat o însămânţare in vitro şi apoi, minune mare, ezact pe 25 decembrie, a rămas borţoasă pe procedură naturală. Sau pe persoană fizică...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.