• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 05 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Noiembrie , 2012

Mă tot mir / Manelist şi cerşetor

Pe măsură ce ziua votului se apropie, catindaţilor li se tulbură minţile. Unii devin disperaţi de-a dreptul. Cum ar fi cetăţeanul ăsta infatuat, Mihai Răzvan Ungureanu. Ăsta care s-a străduit ani de zile să-şi creeze o imagine de lider al unei elite intelectuale, foarte manierate, culte-n cap şi deloc amestecată cu pulimea sau cu vulgul. Se pare că nişte sondaje l-au deraiat pe Mihai de la Copou aşa de tare de la linia ’telectuală, încât fostul şef al şpionilor şi-a şifonat un pic imaginea de intelectual rasat, preferând să îmbrace o imagine mai apropiată de dorinţele pulimii sau vulgului, că ăştia-s mulţi şi ăştia pot să-l voteze mai cu efect.

Aşa se face că marele intelectual Mişu a dezvăluit cum cânta el cu nu ştiu ce ţigan, pe vremea lui Ceaşcă, pe la nunţi, botezuri, înmormântări, restaurante şi alte paranghelii „Se mărită Mona mea” şi „Cenuşăreaso”. Dacă mai scade puţin în sondaje, o să avem surpriza ca într-o viitoare apariţie publică Mihai Răzvan Ungureanu să-şi declare iubirea pentru toţi maneliştii, care-s fraţii lui de cântat pă lovele, că şi MRU lua bani din cântările lui.

Cam treburi de astea a mărturisit Mihai politicianul, recunoscând că, pe vremea când Mihai era soldat, sărea gardul unităţii ca să meargă să cânte pe la nu ştiu ce restaurant. Sinceritatea asta populistă sau pro pulistă e posibilă pentru că, probabil, Ungureanu ştie că dezertarea nu se pedepseşte retroactiv.

Din cealaltă tabără importantă aflată în bătălia asta electorală îmi place de mor individul ăla cu mentalitate de gunoi, Gabriel Oprea. Ca să ţi se facă milă de armata română nu trebuie decât să ştii că jigodia asta de Oprea e general. Fost lingău al bucilor lui Adrian Năstase, pe vremea când Bombo era prim ministru, fost felaţionist al lui Băsescu, pe vremea când portocaliii mai erau la guvernare, Gabriel Oprea a ajuns în prezent în gaşca uselistă, lătrând cu aceeaşi cavitate bucală pe care şi-a pus-o nu de mult în slujba adversarilor de azi cum că numai o viitoare guvernare uselistă cu Ponta prim ministru poate scoate ţara din căcat.

De ăştia parcă nici nu te mai poţi mira. Dacă mâine, prin absurd, MRU ar putea ajunge prim ministru, dar numai cu condiţia să-i cânte vreo manea celebră lui Băse, fac pariu că nevertebratul s-ar apuca să ia lecţii de canto cu Guţă. Şi în faţa lui sau în spatele lui, după preferinţă, s-ar afla, în genunchi, desigur, Oprea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.