• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 10 Septembrie , 2013

Mă tot mir / Gazul n-are etnie

Adriean ăsta, respectiv Videanu, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i pute a gaz. Cel puţin aşa zice el. Nişte procurori zic că-i altfel. Acelaşi damf răzbate şi printre dinţii armeneşti ai lui Varujan Vosganian. Repede-repejor, Crin Antonescu s-a pronunţat cum că marele liberal Vosganian e nevinovat. Foarte logic şi corect din punctul lui de vedere, Adriean e mafiot şi vinovat, în vreme ce Varujan e o fată fecioară care n-a văzut penis nici măcar în picturile renascentiste, ceea ce e rău.

Acuzaţiile de complot şi subminarea economiei naţionale nu-l încurcă deloc pe Varujan. De demisie nici nu poate fi vorba, omul susţinând că treaba cu demisia nu reprezintă o formă de luptă. Ce-i drept, nici nu e o formă de luptă, da’ e un gest de onoare. Care onoare n-are ce căuta în CV-ul unora ca Videanu sau Vosganian.

Pentru cartea recordurilor păstrez facturile de gaz. E incredibil cât de mult gaz am putut să consum chiar şi în lunile în care n-am fost acasă. Acuma că m-am întors o să fie şi mai bine, că tot s-a mai scumpit gazul. Singura mea bucurie, din punctul ăsta de vedere, e generată de faptul că cetăţeanul român de etnie romă Videanu are o factură uriaşă la gaz, pentru că el are un hogeac cu o suprafaţă de o sută de ori mai mare decât minusculul meu apartament. Care hogeac l-a ridicat Videanu, după cum sfidător ne anunţa cu ceva vreme în urmă, cu banii puşi deoparte pe motiv că nu fumează. Poate că de aia io n-am un căsoc cât Versailles-ul, că io fumez. Mult. Şi când n-am bani de ţigări mă şi împrumut, că viciul cu cheltuială se ţine. 

 

N-am fost niciodată foarte ancorat în realităţile patriei mele, fostă socialistă, actualmente capitalistă, da’ chiar dacă aş fi fost tot n-aş fi priceput cum de un procuror de aşa o talie înaltă şi internaţională cum e Victor Ponta ştie şi afirmă despre Videanu cum că e un infractor internaţional, fără să facă nimic pentru a corecta această stare de fapt.

 

S-o fi făcut Adriean infractor internaţional peste noapte? Bănuiesc că nu. Dacă e infractor internaţional de mai mult timp, de ce mama franţului nu zace într-o temniţă? Că şi acolo tot noi, ăştia mulţi şi proşti, i-am fi plătit gazul. Şi lui Varujan...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.