• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Februarie , 2013

Mă tot mir / Explicaţia unei intervenţii televizate

În sfârşit, s-a hotărât Elena Udrea să candideze la şefia PDL. Momentul era aşteptat de toată lumea, aşa că nimeni n-a fost surprins de hotărârea asta „neaşteptată”. De acuma înainte, pentru că n-am nicio îndoială că Udrea o să-l bată pe Blaga la alegerile din partidul portocaliu, PDL îşi va opri căderea vertiginoasă şi va începe să crească în sondaje.

Blonda, fostă de la Cotroceni, a anunţat că vrea să facă din PDL un partid atractiv. Deja avem de-a face cu o viziune politică nouă, că io ştiam că atractive sunt parcurile de distracţii, preţurile, eventual blondele sau, de ce nu, preţul unei blonde pentru o distracţie în parc. De partide nu ştiam că-s atractive, da’ se poate să fie şi aşa. Ziceam că n-am nicio îndoială că Udrea o să-l mătrăşească pe Blaga.

N-aveam nicio îndoială nici înainte vreme, dar după seara trecută treaba asta e mai presus de orice îndoială. Nici n-a apucat Elenuţa să-şi anunţe intenţia de a candida la şefia partidului, că a doua seară a şi apărut Traian Băsescu la o emisiune moderată de unul dintre pupincuriştii săi de frunte. Partizanatul preşedintelui a fost mai mult decât evident. A lăudat-o pe blondă de-au început microfoanele din studio să ceară zeamă de lămâie. Numai moderatorul nu s-a lăsat îngreţoşat, de părea că-i turc şi nu pricepe. Băsescu l-a şi căcat puţin pe Blaga, nu excesiv, doar atât cât să-i mai taie din puţinele şanse pe care le are de a mai conduce vreodată partidul.

N-am priceput ce treabă avea preşedintele ţării să se pronunţe în legătură cu competiţia asta şi de ce trebuia el să spună pe cine iubeşte mai mult. E drept că ieri a fost ziua lui Valentin, dar, orişicum, el trebuie să fie imparţial. E adevărat că n-am priceput nici la alegerile generale ce treabă avea preşedintele ţării să facă o campanie electorală deşănţată unui partid aflat în campanie electorală. Că el, aşa zice Constituţia, trebuie să fie imparţial şi echidistant.

Victor Ponta s-a băgat şi el în seamă la aflarea ultimei hotărâri luate de Elena Udrea, aia cu candidatura, şi a afirmat că madama respectivă e un Băsescu în fustă. Nu prea mai ştii pe cine să crezi. De aia, câteodată, fără să vreau neapărat să-l contrazic pe Ponta, mă gândesc că poate Traian Băsescu e o Elena Udrea cu pantaloni şi cu ochii picior peste picior. Şi atunci se explică şi intervenţia televizată a preşedintelui.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.