• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 19 Decembrie , 2012

Mă tot mir / E concordie naţională

Bine că, în sfârşit, s-au terminat şi alegerile astea! Sufletele românilor s-au umplut de bucurie văzând cum, după numărarea voturilor, s-au ales cu un legislativ supradimensionat. Avem mai mulţi parlamentari decât au ruşii sau decât au americanii şi tragem nădejde că peste patru ani o să avem mai mulţi decât ruşii şi americanii la un loc.

Pentru că nu-i corect să ai un Parlament crescut ca aluatu-n blodăr şi un Guvern mititel, parcă nedospit, ăştia noii de la guvernare au hotărât să mărească şi numărul ministerelor. Ceea ce presupune nu doar mai mulţi miniştri, ci şi mai mulţi miniştri secretari de stat, mai multe secretare, mai mulţi şoferi, mai multe amante şi mai multe instituţii în teritoriu, subordonate noilor ministere. Ceea ce presupune mai mulţi noi directori, mai multe noi secretare, mai mulţi noi şoferi... şi tot neamul lor. Dacă s-ar putea, am avea, cred io, şi mai mulţi premieri şi preşedinţi, ca să fie toată lumea împăcată.

 

E drept că sunt şi câţiva supăraţi în urma alegerilor, da’ ăştia-s puţini: Boc, care înjura de organul lui sexual într-o şedinţă pedelistă ţinută la Cluj; Băsescu, care are coşmaruri din cauza faptului că o să trebuiască să-l numească pe Ponta premier, chiar dacă s-a jurat că nu mai face treaba asta niciodată; Blaga, care a mai pierdut o campanie importantă pentru partidul pe care-l conduce spre o glorioasă dispariţie; Dan Diaconescu, pentru că şi-a tocat degeaba nişte foarte mulţi bani în campania electorală şi Mihai Răzvan Ungureanu, care nu înţelege nimic din ce i se întâmplă. 

Da’ ce mai contează o mână de nemulţumiţi, când sunt atâţia fericiţi? Useliştii s-au cocoţat bine pe grămadă, udemeriştii rânjesc a satisfacţie că o să le iasă iarăşi volomit troc politic, greii pedelişti au intrat, chiar dacă pe uşa din spate, în Parlament, oteviştii au şi ei câteva scaune moi, iar poporul jubilează de fericire că a votat şi că ai lui o să ducă ţara spre noi culmi de bunăstare şi fericire. Până şi înstrâmbatul ăla pervers de Oprea se bucură, pentru că o să fie iarăşi ministru, după ce a trădat tot ce s-a putut trăda, ştergându-se în cur cu onoarea lui de militar. Bine că s-au terminat alegerile astea şi concordia naţională ne colindă mai ceva ca Hruşcă...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.