• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 21 Iunie , 2014

Mă tot mir / Două variante pentru un singur frate

1. Preşedintele e de porc, pentru că fratele său face mişmaşuri cu interlopi de-a dreptul infractori, pe deasupra şi de etnie rromă, de-a dreptul ţâgănească.

2. Preşedintele este vinovat pentru că are în comun cu frat’su aceeaşi mamă, chiar dacă nimeni nu-şi alege fratele, ordinea naşterii neavând vreo relevanţă în această speţă.

3. Şeful statului e clar vinovat, că doar l-a văzut o ţară întreagă cum se înstrâmba în dansuri cu nişte cotrohariţe mai tuciurii şi cu Bercea Mondialu’, pe vremea când avea nevoie de voturile ţâganilor.

4. Preşedintele e vinovat pentru că a luat şpagă cu frat’su dempreună de la cremenali notorii şi foarte cunoscuţi.

5. Băsescu trebuie să-şi dea demisia musai şi de îndată, că-i aşa de mare ruşinea încât nici nu mai putem să ne facem din cauza lui concediul prin Europa.

6. Preşedintele era vinovat chiar dacă nu avea un frate îmbârligat în troaca porcilor cu jegoşii ăia.

 
Varianta B (a se citi B1):

1. Preşedintele nu-i deloc de porc, pentru că nimeni nu-i vinovat pentru porcăriile pe care le face vreun membru al turmei din care face parte.

2. Preşedintele nu-i vinovat pentru că are în comun cu frat’su aceeaşi mamă, deoarece nimeni nu-şi alege mama şi chiar dacă ar putea-o face, n-ar putea-o împiedica să se reproducă în mod repetat.

3. Şeful statului nu-i deloc clar vinovat, pentru că lui îi place să danseze în general şi practicând suciturile alea pe manele, în acel caz particular, n-a făcut decât să-şi aducă contribuţia la eliminarea discriminărilor rasiale, care discriminări aduce deservicii rromilor, ţâganilor, gaborilor, ăstora mai pigmentaţi în general.

4. Preşedintele n-a luat şpagă, numa’ ceva salbă de galbeni, da’ şi aia era pentru nevastă-sa, nu pentru el, că el nu poartă lănţuri şi cercei. Şi pe vremea aia, Bercea Mondialu’ şi tăt stolul lui de ciori erau infractori, da’ nu aşa de cunoscuţi.

5. Băsescu nu trebuie să-şi dea demisia, că şi aşa nu avem de puşcălit bani în concedii prin Europa şi dacă stăm acasă se cheamă că tăt în Europa suntem.

6. Preşedintele nu-i vinovat, pentru că, asta-i ştire de ultimă oră, Mircea ăla nici nu-i frat’su!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.