• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Februarie , 2018

Mă tot mir / Două variante

Acum vreo două zile, am văzut-o la televizor pe o botoxată şi siliconată de la pesedeu, ajunsă mare deputată, după ce a încercat să-şi facă o carieră în modeling şi în prestări de cântări, da’ nu tare a mers treaba. Fomeia nici în politică nu-i talentată, da-i tare-n tată, care-i mare mahăr şi condamnat la opt ani de temniţă, că altfel, dacă nu eşti infractor, n-ai nici o şansă să te afirmi în partidul lui Dragnea. Frate’so, adică fratele la madama asta în mare parte artificială, e şi el ceva infractor cu mare viitor politic, tot ceva deputat.

Acuma vine partea interesantă. Tipa asta, care după încă vreo două operaţii o să devină una de plastic, un fel de femeie gonflabilă, stătea cu mai multe microfoane la gură, nu că ar intimida-o treaba asta, şi egsplica la jurnalişti cum a hărţuit-o procurorul zis Portocală, în aşa hal fără de hal încât i-a dicstrus cariera, nervii psihici din cap, fericirea şi sistemul hiretic, plus că nu mai vrea să audă în viaţa ei de citrice, nici de portocală, nici de lamuie. Tuta zicea că Portocală, mare crai şi abuziv pe deasupra, i-a oferit două variante: ori se sexează cu el, ori el o bagă-n puşcărie. Nefiind în puşcărie, io am crezut că-i evident ce variantă a ales cotrohariţa. Da’ lucrurile pot fi mai complicate.

După vreun minut mi-am amintit de o povestioară. Cică moşul stătea pe prispa căsî şi le povestea nepoţilor strânşi în jurul lui nişte foarte terifiante amintiri din al doilea război mondial, când o fo foastă el pă front şi s-o puşcat cu sovie­ticii. După o vreme, n-o mai avut gloanţă şi ruşii, care erau mulţi câtă frunză, câtă iarbă, i-o prins pă tăţi din pluton şi i-o făcut prizonieri. No, acuma ruşii le-o spus că au două variante: ori îi sexează pă tăţi în cur şi scapă cu viaţă, ori, dacă nu acceptă varianta asta, îi împuşcă pă tăţi până la deces. „Şi ce s-o-ntâmplat, bunule?” întreabă un nepot cu ochii bulbucaţi de tensiunea la care ajunsese povestirea. „Apăi, ce să se-ntâmple? Ni-o-mpuşcat pă tăţi”, răspunde moşul.

D-aia zâc io că lucrurile pot fi mai complicate atunci când e vorba de a alege între două variante, că viaţa-i dură, la tăţi ni-i greu şi merele de aur. Care nu-s nici portocale, nici sovie­tice...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.