• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Februarie , 2014

Mă tot mir / Divorţ fără tandreţuri

Băi, frate, io credeam că ăştia de la USL o să lase luna asta să treacă mai uşor, că o să se iubească aşa, mai cu tandreţuri, că februarie e o lună scurtă, ce-i drept, da’ cu zile legate de Sfântul Valentin şi de Dragobete, cu iubiri, tandreţuri şi pupături multiple, în formă continuată. Când colo, ăştia şi-o trag, fără nici o simţire, adică cu nesimţire, de faţă cu toată naţia, cu poalele-n cap şi cu izmenele-n vine, fiecare acuzându-şi partenerul de perversiuni. Mă aşteptam să treacă chiar şi 1 martie fără mari cutremure şi abia după 8 martie să înceapă divorţul, despărţirea cu scandal, separarea însoţită de răcnete prin care fiecare să susţină că s-a săturat de poziţia pe care i-o oferă celălalt. Canci! Nu tu trandafiri, nu tu lumânărele parfumate, nu tu declaraţii tandre, nu tu mărţişoare, nu tu ghiocei…

 

Nu mai contează că temperaturile au crescut neaşteptat de mult pentru perioada asta a anului, pentru că, oricum, primăvara nu-i ca toamna, când se alege preşedintele. Şi cu un Crin nu se face primăvară, după cum nici voturile nu aduc toamna.

Cinematografia românească ne-a învăţat că toamna se numără bobocii şi politica românească că toamna se numără voturile. Anul ăsta, de către Dragnea. Care an se arată destul de imprevizibil, că de Dragnea nu poate fi vorba, el fiind constant şi egal mereu cu sine. Poate de aia s-or fi apucat ăştia să numere de pe acum, să se lămurească cum stă treaba cu partajul.

Acuma, drept s-o spun, dacă boala lungă e moarte sigură, de ce s-ar mai chinui ăştia degeaba, că tot aia e. Cum şi-au pus pirostriile jurându-şi credinţă veşnică până în 2020, tot aşa de repede o să dea cu ele de pământ şi fiecare, după cum îl ajută viteza de reacţie, o să-şi caute alt partener sau parteneri de curvăsăreală. Bun şi aşa! Singura mea întrebare, legată de retragerea din căsnicia asta, ratată de la început, a lui Crin, cu onoarea lui nereperată cu tot, e următoarea: jegoşii ăia doi, adică Dan Radu Ruşanu şi Daniel Dăianu, pleacă şi ei de la ASF sau rămân în continuare să facă p…a mare pe salarii de zeci de mii de euro?

P…a mare înseamnă punga mare, da’ nu ştiu de ce nu mi-a venit să scriu punga. Io ştiu că şi Dracu’ mai oboseşte, că se vede că activitate are berechet, da’ chiar nu-i poate lua pe toţi ăştia? Dacă nu pentru altceva, măcar pentru rotaţia cadrelor…

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.