• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 6 Iunie , 2015

Mă tot mir / Dicstracţie fără margini

Dacă românii ştiu să facă ceva temeinic, apoi lucrul ăla e să se dicstreze. Și când se bucură şi se dicstrează neşte foarte cunoscuţi reprezentanţi ai naţiei, apoi toată naţia se îmbucură nevoie mare. Aşa se vor petrece lucrurile şi peste câteva săptămâni, când Gigi Becali va fi naş de botez la copilul ăsta nou al Gabrielei Vrânceanu Firea şi al lui Florentin Pandele.

Gigi Becali le-a mai botezat celor doi un copil în urmă cu vreo trei ani, ca urmare experienţa organizării momentului există, nu vor fi probleme, şi dacă nu mă înşeală memoria tot el le-a fost şi naş de cununie primarului şi senatoarei. Care nu era senatoare la vremea aia, numa’ el era primar. Da’ asta-i mai puţin important, important a fost atunci naşul, care se pare că a încercat să-l împace pe văr’su Giovani cu Pandele, după ce primul îi rupsese mâna celui de-al doilea cu un târnăcop.

Ce-i lega pe ăştia doi, zic de Gabi şi Florentin, la vremea când s-au căsătorit era doliul. Ei îi murise de câteva luni fostul soţ şi lui îi murise foarte de curând tac’su. Aşa se şi explică grabnica lor căsătorie: ambii doi, ca să mă exprimez aşa, aveau nevoie de consolare, să nu le mai pută viaţa a cadavru. Gabi Firea a fost aşa de tuşată de faptul că fostul ei soţ a perit, încât au dus-o de la îngropăciunea respectivului direct la spital, i-au pus perfuzii, i-au băgat în fizic antidepresive multiple şi Xanax şi tot nu i-a trecut durerea despărţirii definitive de fostul consort nici după ce s-a adunat cu actualul consort, Gigi le-a ţinut pirostriile şi Adi Minune le-a răgit la nuntă.

Și uite aşa, într-o stare depresivă şi puţin inconştientă, din cauza medicamentelor şi a suferinţei inimaginabile, neconsolata Firea s-a trezit măritată cu Pandele şi consolată, după măsura posibilităţilor, de acelaşi. Care posibilităţi există, căci, iată, a venit pe lume şi Zion.

Nu întâmplător, Gabi Firea i-a făcut cadou lui Pandele, înainte de nuntă, un cal, cu toate că el e Berbec. Gurile rele zic că la nuntă s-au folosit florile încă neofilite din coroanele mortuare de pe mormintele fostului soţ, respectiv tatălui celor doi neconsolaţi miri. Revenind la Zion, ne bucurăm că e sănătos, cu nume interesant, care putea să se intituleze la fel de bine şi Jor-El, dacă ţinem cont de faptul că tac’su, adicătelea Pandele, după toate probabilităţile, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul universităţii „Bioterra”. Nu sună la fel de bine ca şi Krypton, da’ orişicât...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.