• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 14 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Septembrie , 2015

Mă tot mir / Decorata lui Izmană

Printre marile victorii obţinute de Generalul Izmană, Gabriel Oprea, este, indiscutabil, faptul că secretara lui a fost decorată de trei ori. De două ori a decorat-o Băsescu şi a treia oară Klaus Iohannis. Neamţul i-a dat de-a dreptul cea mai înaltă decoraţie, Steaua României. Pentru care merite nu se ştie foarte exact, dar se ştie foarte clar că respectiva nu a luptat în niciun război şi nici nu s-a remarcat prin nimic până de curând. Şi se mai ştie că toate decoraţiile au fost obţinute în urma propunerilor făcute de Gabriel Oprea.

Duduia ar fi rămas o remarcabilă necunoscută, o obscură a lumii, dacă nu s-ar fi aflat că marele profesor universitar Gabriel Oprea i-a coordonat lucrarea de doctorat, ceva legat de apărarea naţională. Individa care a evoluat de la funcţia de secretară a Generalului Izmană la cea de consilier pe probleme de imagine a acestuia şi apoi de directoare a cabinetului ministerial este acuzată că a plagiat, ceea ce ni se pare foarte normal, nu de alta, dar însuşi Găbiţă Oprea a plagiat în momentul în care şi-a redactat teza de doctorat. Minunatul cooordonator al tezelor de cordonat a mai coordonat trei teze de doctorat, toate plagiate.

Cei trei doctori sunt personulităţi ale lumii contemporane: primarul sectorului 2 al Bucureştiului, Neculai Onţanu, care e şi secretarul general al UNPR, avocata lui Victor Ponta şi prim-adjunctul procurorului general al României. Dacă Oprea a plagiat, doctoranzii lui de până acum au plagiat, e normal ca şi duduia asta anormal de decorată să fi plagiat şi ea.

Cel mai mult impresionează motivarea decorării duduiţei: „în semn de apreciere a serviciilor deosebite aduse instituţiei militare, pentru rezultatele remarcabile obţinute în procesul de instruire, precum şi pentru înaltul profesionalism dovedit în executarea misiunilor încredinţate”.

Înţelegem că femeia a fost instruită de nu se poate de Oprea şi a executat absolut tot ce i-a ordonat generalul în condiţii excepţionale. Nu e prea normal că atunci când a fost ea decorată de Iohannis nu a fost decorat niciun militar care a luptat efectiv pe teatrele de război din Irak sau Afganistan. Habar n-au ăia cum se execută corect şi cu maxim profesionalism un „culcat” adevărat...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.