• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Mai , 2018

Mă tot mir / De trecut în cartea recordurilor idioților

Nu încetează să mă uimească Vasilica Viorica Dăncilă, o melteancă de neam prost, ajunsă într-o funcție care-i depă­șește cu mult posibilitățile intelectuale. După ce președintele țării i-a cerut de­misia, proasta partidului a ținut să precizeze că nu-și va da demisia sub nici o formă. Nici nu ne interesa să-și dea demisia în forme multiple. Una era de ajuns, dar se pare că fomeia-i proastă, da’ hotărâtă, și nu se dă dusă nicidecum. Cotroharița a mai zis că nu-și dă demisia atâta vreme cât are sprijinul lui Dragnea, ceea ce-i de înțeles, pentru că atunci când ești mai prost decât prostia însăși, nici simțul echilibrului nu-l mai ai și îți trebuie o proptea, în cazul de față propteaua fiind Liviu, acest macho decrepit al partidului.
Ce e uimitor la tuta asta este seninătatea cu care defechează vorbe pe gaura de sub nas, fără să realizeze penibilul în care se afundă, precum dibola în mol. Matracuca zice că ea are o responsabi­litate față de țară, aceea de a nu crea instabilitate. Trebuie să fii cel puțin cretin ca să faci o astfel de afirmație, după ce partidul din care faci parte și-a demolat, în mai puțin de un an, două guverne. Singur, neforțat de nimeni, având majoritate parlamentară, ceea ce este o contraperformanță absolută, de trecut în cartea recordurilor idioților. Acuma Vasilica, această noapte a minții pesediste, acest vid absolut de inteligență, a concluzionat că plecarea ei din fruntea guvernoiului ar însemna instabilitate politică. Păi, ea în pesede e ca Dică la Steaua, nu cotează, nu știe, nu poate, numai’ stă capră în fața patronului. Ea poate ori să plece la budă, să se pișe sau să-și dea cu pudră pe fățăul ăla care n-o recomandă și nici nu prea o ajută, ori se poate duce la mama dracului și să nu se mai întoarcă în veci, că nu-i simte nimeni lipsa.
Dragnea a sărit și el s-o sprijine, am stabilit deja de ce. Liviu a zis că nu pot ei schimba premierii de câte ori vrea președintele țării, ceea ce e tot o afir­ma­ție de trecut în cartea recordurilor idioților, am stabilit de ce și chestia asta.

Prostia e deranjantă și, uneori, e chiar malignă. Zic asta pentru că, săptămâna trecută, Vasilica s-a întâlnit cu Mugur Isărescu și ăsta a anunțat pe urmă că renunță la postul de guvernator al Băncii Naționale. Acuma sunt puțin în­grijorat pentru soarta catolicilor din întreaga lume, pentru că tuta se duce la Vatican să se întâlnească cu papa...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.