• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Iunie , 2015

Mă tot mir / Dacă...

 

De câte ori se betegeşte câte un pulifrici de la conducerea partidului şi a statului, respectivul se operează în străinătate. E un semn mai mult decât evident pe care cei pe care i-am ales ni-l transmit în legătură cu sistemul de Sănătate pe care nemernicii îl patronează. De ce, arză-i-ar focul să-i arză, că n-am dorit la nimeni răul, nu se operează Ponta, spre exemplu, la spitalul din Borşa? Au ăia nişte bomfaiere excepţionale, generaţie a mai prima, din vremea lui Dej, cu dinţii ruginiţi numa’ aproximativ, şi ăia nu toţi, doar din doi în doi, precum dinţii asistentei, că şi aia-i săracă şi n-are bani să-şi puie mandulele.

 

În afară de Ghinion Iliescu, tăţi, da’ absolut tăţi pulifricii, s-o operatără în străinătate. Dacă-i taie cu brişca doctoru’ în România, bag samă, îi taie jigu pă urmă, rămân cu sechele, fac râie în cur şi li să scurtează mânurile, le urcă hemoroizii la creier şi li să lasă ceaţa pe cerebel, care fenomen să lasă cu probleme şi mai mari, că nu mai ştiu pă urmă jegoşii să-şi numere paralele luate din şpagă. Ceea ce-i rău!

 

Io n-am treabă că îşi umflă doctorii de afară jeburile cu piţulele date de infractorii cu funcţii politice de la noi. Ba dempotrivă, le urez să aibă de lucru mult. Să dea Domnu’, că iară mă întorc şi zâc, n-am dorit la nimeni răul, numa’ bine, să se betegească tăţi: şi ăia din Parlament, şi ăia din Guvern, şi preşedinţii de consilii judeţene, şi primarii, şi consilierii, tăţi, da’ absolut tăţi! Ajută-le Maică Precistă la doctori s-o ducă bine! Dă-le de lucru şi, dacă poţi şi nu cer mult, ajută-i şi pă gropari, că nici ăia nu câştigă tare mult, chiar dacă o fac constant! 

 

Prea Iertătorule de oameni, fă şi Tu cumva şi ia o pauză cu iertăciunile astea, că prea ierţi multe. Mai lasă-i în grija infirmierului absolvent de liceu auto, decât să-i mute cu ranga şi levierul de pe o targă pe alta. Io ştiu că, în mare mila Ta, Tu suporţi şi duci cât nu poate duce toată omenirea la un loc, da’ n-ar fi bine, măcar vreo câţiva ani, să-i laşi pe nemernici să-i opereze Ciomu? Ori dacă-i ocupat Ciomu, lasă-i pe mâna mea, că doar ai văzut, că Tu le vezi pe toate, ce dexteritate am la demnicat cărnăriile păntru guiaş. Dacă faci treaba asta, io îţi garantez că Ciomu ori îşi rupe tăte diplomele, ori să şterge cu ele în cur.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.