• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 17 Iunie , 2015

Mă tot mir / Curvele supreme şi golanii absoluţi

Pe vremea lui Ceauşescu, o jigodie masculină, dornică de afirmare în societatea socialistă mutulateral dezvoltată, a studiat cu mare aplecare la Academia Ştefan Gheorghiu. De la atâta aplecare, marele activist în cadrul Uniunii Tineretului Comunist de la vremea aceea a ajuns ministru în guvernoiul condus de Adrian Năstase, recte Bombonel. În acest caz, recte vine sigur de la rect.

De la basca de tip comunist şi limba de lemn specifică regimului la ochelarii mafioţi de tip capitalist şi mitocănia parvenitului nu e decât un pas. Ioan Rus, deja fostul ministru al Trasporturilor, a comis-o rău, în încercarea sa jalnică de a se da interesat de soarta românilor. O ţară întreagă a aflat de la Rus cum că nevestele celor plecaţi la muncă în stăinătate se transformă în curve şi copiii aceloraşi în golani. 

Păi, ’nea Ionică, ce să facă şi ăştia? De ce nu le-ai creat matale condiţii oamenilor să lucreze în ţară la construirea de autostrăzi, ca să nu mai plece dincolo? N-ai fost mătăluţă la putere atâta vreme? Şi dacă nevestele lor se fac într-adevăr curve, cu ce te încurcă pe mata? Că io am auzit

că-ţi plac şi ţie, chiar cu asupra măsură. Şi dacă oferta e mai mare, scad preţurile. Nu? Asta nu vă învăţa la Ştefan Gheorghiu? Faci şi matale o economie la bugetul fameliei.

 

Apropos de curve: fiul lu’ matale nu se destrăbălează prin Dubai cu una din categoria asta, tunată ca la carte, siliconată cât cuprinde, cu ţâţele cât pepenii şi buzele crescute pe falus? Cum care fiu? Ăla care n-a produs nimic în toată viaţa lui, da’ ai avut grijă mata, ’nea Ionică, să-l cadoriseşti cu un ditamai hotelul, ca să aibă şi gura lui să mănâncă ceva din bizniz şi să nu fie nevoit să se ducă la muncă în străinătate, evitând astfel să i se facă gagica şi mai curvă decât e. 

 

S-a supărat multă lume pe Ionică Rus. N-ar trebui. Toţi, dar absolut toţi jegoşii ăştia care fac politică, gândesc la fel despre pulimea care i-a votat. Pe linia gândirii lui Rus, Tăriceanu zicea despre românii din diaspora că „sunt capabili să îşi vândă votul pe un mic şi o bere”. Călin e atâta de convins că are dreptate încât s-ar jura pe toate cele cinci neveste pe care le-a avut şi pe alea trei cu care urmează să se însoare că fix aşa stau lucrurile. Nea Ionică şi nea Căline, voi, politicienii, sunteţi ăia care aţi nenorocit o ţară, voi sunteţi în acelaşi timp şi curvele supreme şi golanii absoluţi ai ţării ăsteia amărâte. Mi-e ruşine să vă spun ce sunteţi, da’ sigur ar trebui să umblaţi îmbrăcaţi numai în prezervative...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.