• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 22 Octombrie , 2014

Mă tot mir / Corabia nebunilor sub luna sângerie

Luna în care se desfăşoară campania electorală scoate la iveală tot ce e mai reprezentativ, mai definitoriu, mai caracteristic, mai specific naţional pentru poporul român. Scandaluri peste scandaluri, atacuri de neam prost venite dinspre dreapta spre stânga şi dinspre stânga spre dreapta, cu toate că nimeni nu ştie cu precizie care-i una şi care-i ailaltă. România pare o corabie a nebunilor aflată în derivă, condusă de un căpitan chior aflat în avansată stare de ebrietate şi cu un echipaj format din matrozi al căror singur scop este acela de a se încăiera permanent.

 

Din când în când, câte unul sau una apucă megafonul şi răcneşte diverse chestii. Tuta aia de Gabriela Firea s-a trezit din febra postnatală sau din lăuzia fiziologică şi s-a aruncat să-l muşte de varice pe neamţul ăla de Iohannis pe motiv că respectivul nu s-a înmulţit, absenţa reproducerii în cazul neamţului reprezentând în ochii fostei ştiriste, actualmente soţie de Pandele, un defect de neiertat. În cazul ăsta, neamţul are dreptate fără să spună nimic. Mai bine aşa, fără copii, decât să ai unul cum are cucoana asta cu gura rezultată în urma unei lovituri de sapă, adică performant de nu se poate, cu nota 1,2 la examenul de bac la limba română şi 3,6 la sociologie. Când eşti aşa o mamă performantă şi ai aşa un copil minunat nu e deloc igienic să dai sfaturi ălora fără copii.

 

Ca să nu-i lase singuri pe români să se umple de rahat în campania electorală, neamţul Iohannis a plonjat şi el de la mare înălţime în bazinul cu fecale în momentul în care a fost întrebat de ce el are şase case cumpărate din banii de meditaţii şi alţi profesori nu reuşesc nicicum să îşi ia o garsonieră, chiar făcând meditaţii la greu. Concis, lapidar şi la subiect, aşa cum îi stă bine unui neamţ, Iohannis a răspuns: „Ghinion”. Nu ştiu alţii cum sunt, dar în momentul respectiv l-am şi pomenit pe ăla la care se închină mama lui Iohannis.

Ştiam că „luna sângerie” e vizibilă numai din SUA şi Canada şi că perioada în care se produce fenomenul îi face pe oameni mai nervoşi şi mai predispuşi la certuri. S-o fi văzând la ei, da’ de simţit se simte mai mult aici. Americanii şi canadienii ar trebui să vină la noi, în scopuri turistice şi de entertainment, să vadă cum pluteşte în derivă corabia nebunilor sub luna sângerie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.