• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Martie , 2017

Mă tot mir / Ciacnoris de Piteşti

Deloc surprinzător, unul dintre cei mai proşti parlamentari români se află în grădina PSD, grobianul răspunzând la numele Rădulescu şi prenumele Cătă­lin. Omul e de profesie medic, se pare unul chiar foarte priceput, atâta de priceput încât preocupaţiunea de bază a lui a fost aia de turnare de asfalt şi dare de mită. Cât de prost e Cătălin ăsta rezultă şi din autocaracterizarea care şi-a făcut-o el însuşi lui, respectiv sie: „care sunt intelectual ca medic”. Mai elocvent de atâta nu cred că se poate.
Orice prost de calibrul ăstuia trebuie să fie şi fudul pe măsură. Rădulescu respectă această regulă. Într-un interviu acordat unei televiziuni, Cătălin a pozat într-un fel de Ciacnoris, lăudân­du-se cu activităţile lui belicoase din timpul revoluţiei, explicându-ne cum a tras el cu puşca pe care a primit-o de la Ar­mată. Retardatul a recunoscut că nu ştie în cine a tras, da’ orişicât, ăia erau ceva oameni răi. Curajul piteşteanului e aproape de nemăsurat în respectivul interviu, atunci când zăbălosul zice că a refuzat să înapoieze arma şi că nu i-a dat-o nici măcar unui general trimis de Adrian Năstase, pe vremea când Bombo era premier, să i-o confişte. În fine, boul bălţii a mai afirmat că e dispus să mai iasă cu arma în stradă şi să facă el ordine.
Acuma la fel de adevărat e că tot curajul lui Rădulescu e unul de faţadă, doar de­corativ şi nu unul real. Imediat ce s-au sesizat nişte instituţii şi l-au luat la întrebări, Ciacnoris de Piteşti s-a căcat în izmenele personale fără să şi le dea jos şi a schimbat macazul zicând că el n-a tras în viaţa vieţii lui nici măcar o dată, că arma e decorativă şi că a cumpărat-o de la fabrică, din cauză că era rebut. Foarte tare, da’ cum rămâne atunci cu meritele lui de la revoluţie, pentru că beşinosul ăsta e şi ceva mare revoluţionar cu diplomă şi decorat pentru lupta sa plină de glorie?
Văzându-l pe neica-nimeni ăsta mi-am dat seama că nici măcar ordinele monastico-cavalereşti din trecut nu mai sunt ce au fost. Cică jegosul ăsta e ca­valer al Ordinului Sfântului Ioan din Ierusalim al cavalerilor de Malta. Pe bune, mă? Cavaler? Ăsta? Într-un film cu cavaleri retardatul Rădulescu n-ar putea fi nici măcar puţa calului ca­valerului. Poate titlul ăsta de cavaler l-o fi  obligat pe nulitatea asta bipedă să-şi mai ia o dată avânt şi să ceară folosirea tunurilor de apă împotriva demonstran­ţilor. Nu-i păcat să risipeşti apa aşa, măi, Cătăline? Nu mai bine îţi speli izmenele cu ea?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.