• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

Mă tot mir / Câteva pariuri câştigate

În toamna anului trecut am făcut câteva pariuri cu nişte amici. Mai sceptici de felul lor, prietenii ăştia erau convinşi că Adrian Năstase nu ajunge şi a doua oară după gratii şi că o scape şi Relu Fenechiu. Pe Năstase l-au legat de Bobotează şi pe Fenechiu de ziua sfinţilor ierarhi Vasile, Grigore şi Ioan, făcându-mă să-mi placă din ce în ce mai mult zilele mele onomastice.

 

Al treilea pariu pe care l-am câştigat nu se leagă de infractorii din partidele aflate la putere. Scrisesem în toamna anului trecut că Elena Udrea va trece cât de repede la Mişcarea Populară şi că va lua cu ea o gaşcă destul de importantă din partidul lui Blaga, lăsându-l pe „buldog” din ce în ce mai singur. S-a întâmplat ca treaba asta să se producă ieri, fericindu-mă cu încă un pariu câştigat.

 

Trecerea Elenei Udrea la PMP a venit la doar o zi după ce Blaga anunţase că PDL se află pe un trend pozitiv şi că beneficiază de 20% din preferinţele electoratului. Aşa de bine stă partidul ăsta încât după fusta Elenei Udrea o să ţâşnească câţiva grei, printre care şi trei Gheorghe: Scripcaru, Ştefan şi Falcă. Ca să nu rămână cumva neimplicat în schimbările astea de pe scena politică, Maramureşul va combate puternic prin dobaşul trombonist Cici, un om cu o pregătire politică care nici nu se mai egzistă la altcineva, specializat în ultimul an în luarea scamelor până şi de pe umărul umbrei Elenei Udrea.

Şi de amărâtul ăsta de Cici am scris anul trecut că va trece la Mişcarea Populară, dar numai după înregimentarea Elenei în respectivul partid. Pricepe şi Cici din politică cam ce pricep io din rolul positronul în cadrul radiaţiilor ionizante de tip beta. Poate chiar mai puţin.

 

Pariul ăsta legat de plecarea Elenei din PDL nu are prea mare valoare dacă nu câştig un alt pariu, mult mai interesant. După ce Traian Băsescu s-a mucit şi a bocit la teveu luându-şi adio de la PDL pentru că Elenuţa lui scumpă nu a fost aleasă în funcţia de preşedinte al partidului şi după ce, aproape imediat, a fost înfiinţată Mişcarea asta foarte Populară, am fost convins că prezidentul îi pregăteşte Udroaiei un partiduleţ care s-o susţină la prezidenţiale. Dacă Elena Udrea n-o să candideze, o să fiu extrem de dezamăgit. Dacă o să candideze, o să folosesc vorba unui prieten: „M-am săturat să am dreptate!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.