• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Aprilie , 2017

Mă tot mir / C-așa-i în tenis…

Mare scandal, mare, din cauză de Ilie Năstase, care e spurcat la gură, misogin, rasist, după părerea Serenei Williams, și mare iubitor de animale, dacă e s-o credem pe o fostă jucătoare de tenis bel­giancă, pe care Nasty a făcut-o vacă. Mai nou, Ilie le-a înjurat pe britanice, ju­cătoare, antrenoare, jurnaliste, nu con­tează, care sunt, în opinia lui Ilie, curve, proaste și cretine.
Pentru că românul s-a născut european, cu valori democratice bine definite încă înainte de a fi înțărcat, s-a format o gaș­că de acuzatori ai lui Ilie. Cu îndreptățită mânie proletară respectivii au înfierat limbajul, caracterul și atitudinea lui Ilie Năstase, aducându-și aminte că lățosul septuagenar a jignit în repetate rânduri de-a lungul timpului diferite jucătoare de tenis, minore sau nu, că i-a arătat unui arbitru de scaun curul în timpul unui meci, în urmă cu vreo patruzeci și ceva de ani, că a fost descalificat de mai multe ori din cauza comportamentului său și că, din cauza lui, a fost adoptat Codul de Conduită al jucătorilor de tenis.
Pentru că românul s-a născut și patriot, nu numai european, s-a format o altă gașcă, de mare calitate și de mare excepție, care i-a luat apărarea lui Ilie Nasty Năstase. În gașca asta intră Nadia Comăneci, care zice că „toată lumea în România îl iubește pe Ilie pentru este Ilie”. Culmea era să-l iubească lumea pe Ilie pentru că este Țiriac. În altă ordine de idei, nu toată lumea îl iubește pe Ilie, asta-i clar, și nici n-o să-l iubească, chiar dacă ar fi Jessica Alba. Se remarcă printre apărătorii lui Ilie două creaturi de o moralitate impecabilă, mai presus am putea spune decât cea a părintelui Stăniloaie, adică Adi Mutu și MM Stoi­ca, doi băieți de strană, cântăreți în corul bisericii, care nici pe nas n-au tras, nici pușcăria nu le pute. Îl mai apără pe Ilie fosta lui nevastă, actuala lui nevastă și, foarte probabil, viitoarea lui nevastă, pe care noi n-o cunoaștem, dar nu-i încă timpul pierdut. „Dacă nu ați jucat de trei ori finala de Cupa Davis, stați puțin jos”, ne spune fosta consoartă a gheneralului în rezervă, fără să precizeze cât de puțin să stăm jos și când avem voie să ne ridicăm. Actuala nevastă zice că nu a făcut nimic rău, de unde tragem concluzia că și ei îi spune marele ei bărbat curvă, proastă și cretină și ei îi place, pentru că e bine așa. Viitoarea doamnă Năstase probabil că oscilează între pro-europenism și naționalism, neștiind încă de ce parte a fileului să se situeze. C-așa-i în tenis, care se scrie cu t, nu cu p.   

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.