• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Martie , 2016

Mă tot mir / Buna Vestire şi Reaua Vestire

Ca oricărui om sănătos la cap, îmi plac veştile bune şi dacă astea vin de Buna Vestire, cu atât mai şucară mi se pare treaba. Io-s mai sceptic de felul meu, aşa că am ezitat puţin în a-mi manifesta bucuria plăvană aflând buna vestire că l-au arestat pe Neculai Onţanu. Bine am făcut, pentru că, după câteva ceasuri, l-au eliberat, asta fiind, în mod evident, reaua vestire.

 

Or fi şi judecătorii oameni cu frica lui Dumnezeu de i-au dat drumul ăstuia de Buna Vestire, pentru că se ştie că dacă vrei să ai spor în ceea ce faci în timpul anului, nu-i bine fix în ziua asta să te apuci de lucru. Probabil că o să-l aresteze în altă zi, ca să fie anii de pârnaie mulţi şi spornici, ceea ce ne dorim cu mare înflăcărare patriotică.

Neculai Onţanu ăsta ar trebui închis chiar dacă nu a furat cât zic procurorii că a furat. Pentru simplu fapt că e un impostor de cea mai joasă speţă. Individul ăsta a avut gradul de fruntaş în armată, după care, prin nu ştiu ce procedeu miraculos, a devenit colonel şi pe urmă ditamai general de brigadă. În plus, dintr-un maistru obscur a ajuns om cu două doctorate. O fi contribuit la miracolul ăsta inexplicabil şi faptul că Neculai a fost mâna dreaptă a lui Gabriel Oprea, mâna cu care generalul-izmană o să se şteargă-n cur cât de curând, pentru că şi el e plin de rahat.

Ascensiunea lui Neculai e un miracol mai mare decât ăla prin care Arhanghelul Gabriel a anunţa-o pe Fecioara Maria că o să fie mămică aşa, din senin, şi că o să rămână fecioară şi după ce o să nască. Singura coincidenţă este aceea că, în ambele cazuri, e implicat un Gabriel, fiecare dintre aceştia fiind mare conducător de oşti, după cum o atestă gradul şi funcţia.

 

Acuma, de Blagoveştenie, începe cucul să cânte şi se dă dezlegare la peşte, de aia protectorii şi asupritorii în acelaşi timp ai curvelor, aflaţi prin puşcării, cred că astăzi o să fie eliberaţi. Tot azi am aflat buna vestire cum că Oana Roman, după o cură de sucuri de iarbă verde, apă alcalină, supe insipide, plus o clismă pe zi şi stat în cur pentru făcut yoga a slăbit. Reaua vestire e că a slăbit numai două kilograme, mai rămânând două măji de dat jos, ca s-o poată încăpea ecranul.

 

Cel mai important lucru e că Buna Vestire vine cu mari probleme pentru Oprea, Onţanu şi alţi libidinoşi care s-au învârtit prin jurul lor. Reaua Vestire e că mai durează un pic...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.