• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 16 Mai , 2016

Mă tot mir / Brâul Maicii Domnului nu ţine de centură de castitate

Istoria mai mult sau mai puţin recentă a românilor nu duce lipsă de cupluri absolut odioase. După Nicolae şi Elena Ceauşescu, a urmat cuplul de groaznică amintire format din Dana şi Adrian Năstase. Acuma, mai nou, ăl mai horror cuplu e format din ăia doi Pandele, Florentin şi Gabriela, aflaţi într-o campanie electorală de tot rahatul.

 

În momentul în care scriu aceste pioase rânduri, Brâul Maicii Domnului ajunge în România, urmând a fi expus la biserica din Voluntari, oraşul lui Florentin Pandele şi a preacuvioasei sale muieri, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. Să luăm aminte! În paraclisul amintitului lăcaş de cult, se află spre închinare într-un baldachin un veşmânt al Sfintei Parascheva de la Iaşi şi această colecţie de bulendre sfinte s-ar putea înmulţi pe viitor până acolo încât Prada din Milano să pară un fel de talcioc ieftin. M-ar putea întreba cineva de ce mă preocupă ăştia doi şi ce treabă am io cu campania lor. Păi, am, pentru că riscurile-s mari.

Dacă binemerită Gabriela şi devine primar al Capitalei, parcă văd că peste câţiva ani, când i se termină Marelui Mut mandatul, o să catindeze la preşedinţia României. Şi - de ce nu? - o să vrea să-l numească pe Florentin prim ministru. Care Florentin e atâta de capabil încât în patru ani a obţinut şase diplome universitare: două de licenţă, două de master şi două de doctor, în domenii foarte variate: drept administrativ, expertiză şi securitate naţională, agroturism ecologic, securitate şi apărare naţională, coordonate juridice şi strategii privind navigaţia maritimă şi noi provocări generate de integrarea europeană. Tare, nu?

 

No, acuma să explic de ce am scris că ăştia doi se află într-o campanie electorală de tot rahatul. Pe extraordinar de capabilul ăsta de Florentin, atâta de capabil încât a avut curajul să-şi fecundeze şeful politic ierarhic superior, adică pe matracuca de nevastă-sa, aceeaşi cotrohariţă de consoartă şi în ale sexului şi în ale politicii l-a dat afară din partid! Cum devine asta? Adică ăsta e ăl mai bun primar din România, că aşa a zis Gabriela, şi ea, adică partidul, îl dă afară? În acest moment al existenţei sale, Florentin devine un fel de ruşine a bărbaţilor, iar nevastă-sa un fel de mare curvă politică.

De aia zic io că, în loc de Brâul Maicii Domnului, Florentin ar fi trebuit să investească într-o centură de castitate şi, eventual, într-o botniţă...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.