• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Martie , 2014

Mă tot mir / Avem destui, nu ne trebuie alţii

După nici două săptămâni de detenţie, condamnaţii din Dosarul Transferurilor au mari probleme. Tata Jean e beteag din cauză de vârstă avansată, infractorul ăla care se tot pregăteşte pentru Liga Campionilor şi are nume de braţ al Dunării a slăbit, cică, mai bine de şapte kilograme, ceea ce ne bucură, şi fraţii care-s veri cu Jiji s-au certat din cauză de ceva afaceri. Se scutură cămaşa pe mine de atâta plâns şi cum să nu plâng gândindu-mă cu lui Borcea nu-i plac icrele negre, crèpes dentelles şi terinele de Gascogne de la Poarta Albă? Poţi să nu te întristezi? Nu poţi, oricât te-ai gândi că Borcea se putea apuca de postul ăsta negru înainte de a grebla nişte bani care nu i se cuveneau.

În egală măsură plâng şi din cauză că fraţii Becali se ceartă. Se pare că şi ăştia doi au aflat că brânza, produs ce place machidonilor în mod deosebit, e tot pe bani, chiar dacă fratele-i frate cu fratele lui. Şi ăştia se puteau certa înainte de a fura milioane de euro. Dacă se certau înainte, poate nu mai aveau timp să fure, nu mai ajungeau la mititica şi nu se mai certau acuma în celulă.

O pornire oarecum firească mă îndeamnă să-mi fie milă de Tata Jean, că e bolnăvior şi bătrânel, şi să plâng şi de mila lui. Când îmi aduc aminte că el e omul care a inventat „cooperativa” în fotbalul românesc, parcă plânsul devine un pic mai reţinut şi îmi aduc aminte de purcoiul de bani furaţi de respectivul.

 

De a mai mare mediatizare s-a bucurat Gică Popescu, pentru graţierea căruia tot felul de binevoitori s-au apucat să strângă semnături de la populaţie. Care populaţie uită că n-are bani să-şi plătească facturile la întreţinere, dar dă cu semnătura ca să fie graţiat un infractor milionar în euro. Bine măcar că nu aşa se obţin graţierile. Din câte am priceput Baciul ar fi zis că nici nu necesită vreo graţiere. Foarte bine, aşa e şi normal.

 

Aş fi vrut să scriu despre Voma Gabor, dar de abia mâine o să se adune dezaxaţii care-l susţin, la Târgu Mureş, ca să răcnească sloganuri marca Jobbik, aşa că rămâne pe săptămâna următoare. Sau poate nu, pentru că Gaborâtul a anunţat că nu mai vine în România până la alegerile din ţara vecină şi prietenă şi toată mizeria pe care o stârneşte apariţia individului s-ar putea să dispară. Ceea ce-i bine, că avem noi destui infractori, nu ne trebuie şi alţii, veniţi de afară. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.