• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 9 Septembrie , 2017

Mă tot mir / Armata PSD

Am crezut că avem de tăte şi păntru tăţi, da’ nu-i chiar aşa. Câţiva parla­men­tari pesedişti, că acolo-i inteli­ghen­ţia naţiei foarte concentrată, au ajuns la concluzia că musai ne trebe o armată paralelă cu asta de-o avem acu­ma şi care, bag de samă, nu-i bugătă. Noua şi vajnica armie pesedistă ar ur­ma să se numească Garda Civică şi să fie subordonată primarilor, la nivel lo­cal, şi prefecţilor, la nivel judeţean. Membrii Gărzii vor fi voluntari care vor efectua oareşceva stagiu de pregătire militară şi civilă şi vor interveni în situa­ţii de urgenţă, care va să zică la inun­daţii, cutremure, alunecări de teren, in­cendii şi potopuri de orice alt tip. După pregătirea asta, voluntarii vor primi un grad militar şi un livret aşişderea.
Până aicea totu-i în clar, deşi nu prea. Armata asta de strânsură a pesedeilor, aşa zice proiectul de lege, va fi formată din voluntari, da’ tot textul ăla zice că respectivii vor fi plătiţi cu salariul minim pe economie şi instruirea va fi considerată vechime în muncă. Asta-i prima nelămurire: adică cum adică
ăia-s voluntari, da’ o să fie plătiţi? Că dicţionarele zic că voluntar e ăla care se oferă să facă o treabă de bunăvoie şi dezinteresat. Ultimul cuvânt presupune că serviciul prestat de un voluntar nu-i pe sâmbrie. Da’ la pesedei, se vede trea­ba, că nu aşa stau lucrurile. Volun­ta­riatul la ei se plăteşte, că de aia îi şi bănuiesc pe ăştia că şi nevestelor lor le iau bani pentru sexul prestat. Curvele-s curve până la capăt, n-au zile libere şi nici concediu, mintea lor e penetrată una-ntr-una şi mereu de idei erecte, au nevoie de o armată, ceea ce trebuie să recunoaştem e oarecum pe reciprocitate, pentru că, de-a lungul istoriei, şi armatele au avut mereu nevoie de curve.
Interesante vor fi modalităţile de plată ale serviciilor voluntarilor, mai ales că, acum câteva zile, ministrul Apărării a demisionat tocmai pentru că nu sunt bani cu care să fie plătiţi ăştia de-s în armata de-acuma. De ăia din armata viitoare ce să mai vorbim? Or face cumva pesedeii şi or găsi ceva parale şi pentru corpurile de armată din Pete­ritea ori Handanul Ilbei, că de pregă­tirea profesionistă a acestora nu ne facem griji. Bistoş o să se facă neşte cursuri, pe partea militară despre cum să tragem cu praştia şi pe partea civilă despre cum să ne ştergem mucii frumos după ce-am ţâpat apa din casă cu ligheanul.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.