• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Iulie , 2013

Mă tot mir / Ardelean, da’ Oltean, bărbat, da’ curvă

Cât de curvă poate fi politica, dar şi un politician, ne-a demonstrat cu câteva zile în urmă Ioan Oltean, marele mahăr pedelist, care şi-a exprimat regretul că partidul domniei sale s-a atins, pe vremea când era la guvernare, de pensiile oamenilor. De faptul că s-au atins şi de salariile oamenilor n-a zis nimic, cu toate că aici am şi io nişte regrete.

De fapt, pe Oltean îl doare fix în cur de tăierea salariilor şi a pensiilor la care a participat cu mare elan, după cum i se rupe de unde fac rost amărăştenii de bani ca să-şi plătească gazul. Ţi se rupe realmente sufletul ascultându-l pe Oltean cât de nefericit e el că ne-a făcut nefericiţi pe toţi. Te aştepţi să se rupă cămaşa pe el de plânsul interior care-l macină. Jigodia zice că regretă acuma că n-au majorat pensiile în vremea lui Boc, pentru că baza economică exista.

Înţelegem că se putea, da’ n-au vrut ei, aşa, de şmecheri ce au fost. Ce mai regretă Ioan Oltean e faptul că pedeliştii l-au schimbat pe Boc din funcţia de premier. Cică schimbarea asta a fost nefericită. Păi dacă a fost aşa de nefericită, de ce au făcut-o, dobitocii? De ce nu l-au lăsat pe bocănel să-şi ducă mandatul dezastruos până la capăt şi dincolo de el? Zice Oltean că dacă rămânea Boc prim-ministru, majorau şi salariile şi pensiile şi PDL rămânea la guvernare.

Ce-i drept, mai mint şi curvele, da’ nici ele nu se cred când se aud. Ioan Oltean mai zicea că ăştia de la USL sunt atât de mulţi, încât pot lucra singuri. Uite de aia, zice Oltean, de mai multe zile, el şi gaşca lui de pedelişti au renunţat să mai participe la şedinţele Comisiei de revizuire a Constituţiei. Păi dacă useliştii sunt aşa de mulţi şi lucrează singuri, iar eforturile pedeliştilor sunt egale cu zero (asta a zis-o tot Ioan Oltean), de ce se mai duc pedeliştii să-şi ridice indemnizaţiile de parlamentari? Că tot nu fac nimic.

Şi de ce se mai duc pe la Parlament, în afară de faptul că acolo primesc cafea gratis şi pot mânca cât crăpăii la bufetul instituţiei pe bani puţini? Poate pentru simplul motiv că acolo exprimarea regretelor e mai plenară decât la un bufet de cartier. Sau poate pentru că acolo densitatea de curve pe metru pătrat e mai mare decât oriunde în România şi se simt şi „fetele” bine, între ele...

Comentariile celorlalți

ion pe 06.07.2013 la 06:58
Mustacios da ras pe creier!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.