• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Decembrie , 2014

Mă tot mir / A doua variantă

Ca de fiecare dată, după alegeri, indiferent de cine câştigă alegerile, una dintre cele mai importante întrebări este următoarea: „Cine guvernează alături de UDMR?” Oricât de greu este răspunsul, până la urmă o să-l aflăm. Până una-alta, jegoşii de la conducerea chestiei ăsteia de-i zice UDMR au hotărât să se retragă de la guvernare. Schimbarea macazului s-a făcut foarte repede, ca şi când nu curva aia politică de Kelemen Hunor îşi declara totala susţinere pentru Victor Ponta în urmă cu mai puţin de o lună. 

Ridicându-şi poalele inteligenţei în cap, Hunor a constatat că PSD poate conduce şi fără gaşca pe care o conduce el, pentru că are o majoritate confortabilă. Se pare că matematica asta elementară i-a străfulgerat fărâma de creier pe care o deţine abia după ce Ponta a pierdut alegerile. Înainte de catastrofa asta, Kelemen nu ştia cum se adună. Nu-i nimic, important e că a învăţat acuma cum se scade.

Ca de obicei, UDMR a jucat la două capete. S-a lipit de PSD, atâta vreme cât Ponta era creditat cu cele mai mari şanse la câştigarea alegerilor prezidenţiale, pentru că nu-s haimanalele astea nişte indivizi dispuşi să renunţe la ciolan. Curvăsăria lor a mers până acolo încât au acceptat chiar să-l susţină cu Ponta alături de Vadim. Dacă Ponta ar fi câştigat alegerile, indiferent de cum ar fi votat majoritatea maghiarilor din România, mafioţii ăştia de Marko Bela, Kelemen Hunor şi Borbely Laszlo ar fi ales să rămână la guvernare. Ciolanul era prea mare ca să renunţe clănţăii. Pentru că n-a ieşit cum credeau ei că o să iasă, Hunor, ca o jigodie veritabilă, s-a sucit, ridicându-şi coada spre dreapta. Lătrăul susţine că pendularea asta a cozii a fost cauzată de faptul că 80% dintre cetăţenii români de etnie maghiară au votat cu neamţul.

Dacă era de rasă şi un maidanez scormonitor prin gunoaie, Kelemen Hunor trebuia să ştie care sunt preferinţele electorale ale maghiarilor înainte de a da laba cu Ponta. Ori e prost, ori e jigodie ordinară. Pentru că nu-mi permit să-i jignesc inteligenţa (am văzut câini de pripas trecând strada numai pe culoarea verde a semaforului), optez pentru a doua variantă. Ca şi el… Că tot sunt pline variantele de căţele… 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.