• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Martie , 2016

Lucrătorii de la Urbana au început plantarea florilor ornamentale

Întrucât temperaturile au fost destul de ridicate în ultima vreme,  angajaţii Serviciului Public de Gospodărire Urbana au plantat primele flori în oraş. Dat fiind că acestea sunt rezistente la ger, nu există riscul să fie afectate în cazul unei răciri bruşte a vremii.

 

Încă de luni s-au plantat flori în aproape toate rondourile şi parcurile din Sighet. Aproximativ 6000 de ghivece cu panseluţe vor da culoare  mai multor zone din oraş.

 

„Plantăm panseluţe, în fiecare an la început de primăvară le plantăm. Acestea durează două luni, după care plantăm alte plante. În fiecare an în această perioadă se plantează panseluţele, nu se pot pune în altă perioadă, toamna se seamănă şi la începutul primăverii se plantează”, a explicat un muncitor de la Serviciul Public de Gospodărire Urbana.

 

Şi anul acesta un număr mare de plante vor contribui la înfrumuseţarea oraşului. Aproximativ 6000 de fire de panseluţe vor fi plantate zilele acestea,  iar în perioada următoare, în rondourile din municipiu se vor planta şi alte plante anuale, precum gladiole, petunii sau muşcate.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.