• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 08 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 20 Noiembrie , 2015

Lucrările de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canal au ajuns în stadiul final

Lucrările de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canal au ajuns în stadiul final. Zilele acestea se desfăşoară intervenţii de cuplare a consumatorilor de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei la noua conductă de apă. Acest lucru se întâmplă însă numai pe străzile unde s-a realizat reabilitarea reţelei.

 

 

Lucrările au fost demarate de către societatea de distribuţie a apei în decursul acestei săptămâni. Pe perioada acestora, furnizarea apei potabile este întreruptă în anumite intervale orare. Luni, cuplarea la noua conductă de apă s-a realizat pe străzile Alexandru Ivasiuc, Pop Victor, Rodnei şi Vasile Alecsandri. Astăzi a venit rândul sighetenilor din cartierul Independenţei, blocurile 1,3,5,7,9, 11A,11B, 11C, 13, 15 şi pe străzile Mihail Kogălniceanu, Nicolae Grigorescu, Pintea Viteazu şi cartierul Cuza Vodă la blocurile 1 şi 9.

Inspectorii tehnici au explicat faptul că se cuplează la noua conductă de apă doar consumatorii care existau deja pe vechea reţea, adică aceste lucrări se referă la străzile unde s-a reabilitat reţeaua de apă, nu şi la porţiunile unde aceasta s-a extins. Sighetenii care locuiesc pe străzile pe care reţeaua de apă şi canal a fost extinsă vor trebui, întâi de toate, să îşi încheie contracte cu furnizorul de apă şi abia apoi vor putea beneficia de aceste servicii prin intermediul conductei introduse în cadrul acestui proiect, care are ca termen de finalizare sfârşitul acestui an.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.