• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Septembrie , 2022

Lucrările Asociației Directorilor Economici și Contabililor din județele din România

În perioada 15-17 septembrie, la Sighetu Marmației, s-au desfășurat lucrările Asociației Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România (ADECJR). La aceste dezbateri sunt prezenți membrii, directorii economici din consiliile județene și mare parte a personalului din administrația publică locală cu atribuții în domeniul financiar-contabil.

Vicepreședintele Consiliului Ju­de­țean Maramureș, Radu Trufan, le-a urat tuturor un „bun venit” și, totodată, a subliniat că toate consiliile județene din România au nevoie de specialiști în domeniu, având în vedere faptul că proiectele care se doresc a fi implementate trebuie temeinic și corect documentate.
„Apreciez faptul că în perma­nență vă documentați pentru a fi la zi cu informațiile care apar în acest domeniu. Avem nevoie de specialiști bine pregătiți având în vedere importanța proiectelor pe care le implementează fiecare administrație publică, fie că este vorba de cele județene, fie de cele locale. Vă felicit pentru munca depusă și vă doresc mult succes tuturor”, a punctat Radu Trufan.

Temele care vor fi dezbătute sunt de interes major, de la regle­mentarea unor măsuri fiscal-bugetare, Codul Finanțelor Pu­blice, legea privind stabilirea măsurilor de descentralizate a competențelor în domeniul sport, până la modificările și completările necesare la Codul Administrativ.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.