• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 23 Martie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Decembrie , 2016

Liviu Marian Pop: „Guvernul Cioloş vine cu o lege a salarizării la repezeală, pe care vor să o voteze cu trei zile înainte de alegeri”

Există o singură garanţie legată de actualul Guvern Cioloş şi de PNL: dacă vor continua să guverneze, niciun salariu şi nicio pensie nu vor creşte. Dacă doreau să crească salariile, atunci Guvernul Zero şi PNL nu ar fi blocat legea salarizării personalului din educaţie şi sănătate cu 15%, este de părere senatorul PSD de Maramureş, Liviu Marian Pop, candidat PSD pentru o nouă funcţie în Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie 2016.

 

„Guvernul Cioloş vine cu o lege a salarizării la repezeală, pe care vor să o voteze cu 3 zile înainte de alegeri. Cum rămâne cu principiul răspunderii fiscale în cazul guvernului care propune un proiect de lege al salarizării în ultima săptămână de campanie? Problema mare este că în această lege pot fi ascunse nenumărate capcane pentru bugetari, şi inechităţi. PSD a discutat legea salarizării cu sindicatele. Guvernul Zero a blocat orice discuţie cu sindicatele. De aceea, spunem că legea guvernului tehnocrat este o minciună care va introduce mai multe inechităţi, în loc să rezolve probleme. PSD a crescut salariile bugetarilor între 2012 şi 2015 cu peste 60%. Aşa cum am reuşit să creştem salarii şi am adus România pe creştere economică, aşa vom reuşi şi în 2017-2020 creşteri de 56%. Creşterile PSD sunt bazate pe un model economic solid, prezentat în program, din următoarele surse: Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, Programul de investiţii publice, Fonduri europene, Creşterea economică şi creşterea consumului. Lucrurile sunt  clare: pe de o parte avem un program economic solid, care arată cum PSD va creşte salariile VS. de cealaltă parte Zero Program şi Zero rezultate ale guvernului tehnocrat”, a arătat senatorul PSD de Maramureş, Liviu Marian Pop.

 

În opinia candidatului PSD pentru Senatul României la alegerile din 11 decembrie 2016, Guvernul Zero a fost prea preocupat de campania electorală pentru a discuta cu funcţionarii publici, cu personalul din sănătate sau cu poliţiştii care au protestat în urmă cu două zile. „Ministrul Sănătăţii a trecut pe lângă oamenii care protestau în faţa ministerului şi nu s-a oprit un minut să vorbească cu ei. O atitudine similară, plină de aroganţă, a avut şi ministrul Muncii, care i-a numit «pomanagii» pe românii care au cerut creşteri de salarii şi i-a dat în judecată pe sindicaliştii de la Sanitas. Vrem să îi asigurăm pe toţi românii că vom pune în aplicare legea salarizării unitare, pe care PSD a discutat-o cu sindicatele, astfel încât să repunem sistemul de salarizare pe baze echitabile, iar românii să simtă în buzunare creşterea economică”, a conchis senatorul Liviu Marian Pop.

 

 

Comandat de PSD Maramureş. Executat de New Media S.R.L. CUI MANDATAR FINANCIAR 11160007

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.