• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Septembrie , 2015

Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” - Şcoală Europeană

Şi în acest an şcolar LICEUL TEORETIC ,,EMIL RACOVIŢĂ,, Baia Mare, îşi aşteaptă elevii într-o şcoală pusă la punct care răspunde celor mai mari exigente pentru că „ŞTIM AZI CE CONTEAZĂ MÂINE”.

 

Pentru cei 1000 de elevi s-au achiziţionat din fondurile alocate de Municipiul Baia Mare, prin Consiliul Local, săli de clasă cu mobilier nou, porţi pentru terenul de handbal şi coşuri pentru terenul de baschet.

 

De asemenea, din resurse proprii s-au amenajat cabinetele, laboratoarele, atelierele şcolare corespunzătoare profilurilor şcolii, precum şi camere de cazare şi spaţii de servire a mesei în internatul şi cantina liceului.

Asigurarea egalităţii de şanse şi dezvoltarea dimensiunii europene a educaţiei sunt valori însuşite de elevii şi cadrele didactice ale liceului, lucruri normale de altfel pentru o ţară a Uniunii Europene.

Aceste valori în anul şcolar trecut s-au materializat printre altele în obţinerea CERTIFICATULUI DE ŞCOALĂ EUROPEANĂ cu al doilea punctaj pe ţară şi în rezultatele la examenul de bacalaureat cu un specific aparte obţinute de absolvenţii noştri actualmente studenţi, elevi cu nevoi speciale Vraja Sebastian, Cordea Georgel şi în numărul mare de absolvenţi ai claselor A VIII din şcolile maramureşene care au ales să-şi continue traseul educaţional prin înscrierea în clasa a IX–a la LICEUL TEORETIC „EMIL RACOVIŢĂ”.

 

Tuturor, BOBOCI şi elevi ai claselor X-XI-XII le spunem BUN VENIT şi MULT SUCCES în noul an şcolar!

 

Director, Prof. Mariana POP

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.