• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Noiembrie , 2015

Liceul Tehnologic Marmaţia a primit fonduri de la bugetul local pentru o nouă centrală termică

Liceul Tehnologic Marmaţia va beneficia în curând de căldură, după ce Consiliul Local al municipiului a aprobat alocarea sumei necesare pentru punerea la punct a sistemului de încălzire, având în vedere că vechea centrală termică s-a defectat. Unitatea de învăţământ a primit la ultima şedinţă ordinară a consiliului local suma necesară acestei investiţii.

 

Este vorba despre lucrări de proiectare şi execuţie, lucrări de racord la reţeaua de gaze naturale, precum şi achiziţia centralelor termice necesare şi punerea acestora în funcţiune.

Pentru asta, aleşii locali au aprobat vineri alocarea sumei de 150.000 de lei din bugetul local. Acordarea acestei sume vine ca urmare a rectificării bugetului local al municipiului Sighetu Marmaţiei pe anul în curs, iar pe lângă această sumă alocată Liceului Tehnologic Marmaţia, lista de investiţii s-a modificat şi pentru alte lucrări sau proiecte.

De pildă, suma de 150.000 de lei a fost alocată pentru documentaţia tehnică de reabilitare centru istoric, iar tot la capitolul „locuinţe servicii şi dezvoltare publică” s-a alocat suma de 90.000 lei pentru Planul integrat de dezvoltare urbană.

 

Bugetul local al municipiului Sighetu Marmaţiei pe anul 2015 s-a majorat cu suma de 880.360 de lei, bani ce au fost redirecţionaţi pentru diferite lucrări şi proiecte. Rectificarea bugetară a fost aprobată de către consilierii locali în unanimitate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.