• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 August , 2014

Liberalii reformaţi au ieşit pe piaţă

Filiala Maramureş a Partidului Liberal Reformator a ieşit în spaţiu public după 14 zile de la constituirea noii formaţiuni politice conduse de Călin Popescu Tăriceanu. Preşedintele interimar al filialei din nord este Dan Marinca, revenit spectaculos în prim-planul scenei politice maramureşene.

 
 

Aflat pentru două zile în nord, unul din liderii PLR, Daniel Chiţoiu, a încercat să transmită mesaje despre partid, despre obiectivele imediate şi pe termen scurt.

Doctorul Marinca a spus că nu este hotărât în ceea ce priveşte un posibil viitor politic, ci doreşte să organizeze structura judeţeană a partidului, în aşa fel încât să se poată prezenta onorabil la alegerile prezidenţiale.

„La începutul lunii a avut loc Congresul partidului în care au fost alese structurile de conducere. Preşedinte, după cum se ştie, Călin Popescu Tăriceanu, au fost aleşi 19 vicepreşedinţi, 26 de membri în Biroul Politic Central (structură din care face parte şi Marinca n.red.).

La acest moment, filiala Maramureş are circa 840 de membri cu adeziuni, printre care nu se regăsesc senatori, deputaţi, primari, consilieri judeţeni sau locali. Încă! Dintre cei care sunt mai cunoscuţi, mă număr eu şi domnul Ardelean”, a spus Marinca.

 

Daniel Chiţoiu a vorbit despre chestiuni doctrinare, despre faptul că PLR se consideră adevăratul continuator al liberalismului românesc. Fostul ministru a spus că PLR nu a trădat, aşa cum spun unii şi că speră să obţină un scor bun la alegerile prezidenţiale.

Liderii filialei maramureşene a noului partid situat în dreapta scenei politice au evitat să dea numele unor personaje politice cunoscute care cochetează cu PLR pentru a nu le crea greutăţi.

 

„Pot să spun că sunt mulţi primari, consilieri locali şi judeţeni care vor veni spre noi în perioada următoare. Nu numai de la liberali, ci din toate partidele. Nu le dăm numele pentru a nu avea probleme”.

Dan Marinca

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.